2777
2789

شمایی که ۲ تا بچه داری براتون مدیریت کارا سخت نیست مثلا من الان دخترمو که ۵ سالشه گذاشتم باشگاه پسرم ۱ سالشه خیلی سختمه ببرم بیارم همش شب وروز فکر میکنم که چجوری فردا پس فردا پسرمم که بزرگ شد میتونم به ۲تاشون برسم تو رو خدا اگه تجربه دارید بیاید یکم دلداریم بدید چجوری میشه ۲ تا بچرو کنترل کرد مدرسه برد اونم از جنس مخالف 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

چرا خیلی سخته

تازه برای من همجنسن

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیلی سخته تازه برای من همجنسن

خب چجوری مدیریت میکنید اصلا شدنیه ؟من خیلی فکرم ریخته بهم وحشت دارم از اینده

تو رو خدا یکی حرفه امیدوار کننده بزنه حداقل دیگه کاریه که شده باید با شرایط خودمونو وقف بدیم ولی چجوری 

بززگتر بشه بهتر میشه 

من بچه م که کوچیک بود نمیتوسنم یه خاطر همین هیچ جا نمیرفتم یا صبر  میکردم همسرم بیاد بچه رو نگه داره اون یکی رو میبردم 

اما حالا راحت  تر شدمبه نظر من دو تا بچه را حت تر از یه بچه ست 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد

من با سه تا بچه، خودم هم دانشجوام 

بعضی وقتها سخته مدیریت زندگی ولی من به سختی هاش فکر نمیکنم و نیمه ی پُر رو میبینم و با شرایط کنار میام و لذت میبرم 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...