2777
2789
عنوان

بارداری بعد کورتاژ

293 بازدید | 18 پست

سلام خانما.پارسال کورتاژ شدم این ماه سومین ماه اقدامم بود امروز پریود شدم  یه پسر ۷ ساله دارم همش میگه مامان نی نی کی میاد؟ دو بارم سقط داشتم ولی هر ۳ بار زودی باردار شدم نگرانم نکنه کورتاژ شدم مشکلی پیش اومده باشه

نه عزیزم نگرانی نداشته باش دلیل سقط هات چی بود

عفونی بود توکسو.cmv سقط اول آزمایش بعدش ندادم ۳ ماه بعد باردار شدم دوباره سقط و کوتارژ به اصرار خودم چکاب کامل سقط دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونی بود توکسو.cmv سقط اول آزمایش بعدش ندادم ۳ ماه بعد باردار شدم دوباره سقط و کوتارژ به اصرار خودم ...

ببین همین که دوباره باردار شدی یعنی مشکلی برای باردار شدن نداری فقط از استرس و فکرت کم کن به خدا نصف مشکلاتمون از فکر ِ نا ارومه

خداروشکر

منم سه تا سقط داشتم دکتر اب پاکی ریخت رو دستم گفت احتمال بارداریتون خیلی پایین کلا نزدیک به صفر برو سه ماه استراحت کن بیا با هم یک دوره درمان طولانی داریم.

منم بیخیال شدم دیگه اصلا بهش فکر نمیکردم . ماه سوم حامله بودم رفتم دکتر 

خداروشکر
منم سه تا سقط داشتم دکتر اب پاکی ریخت رو دستم گفت احتمال بارداریتون خیلی پایین کلا نزدیک به صفر برو ...

دکتره چی گفت حامله شدی 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
دکتره چی گفت حامله شدی 

من رفتم نگفتم حاملم پروندمو دادم گفت خب . گفتم خب چی 

گفت خبری نیست 

گفتم چرا باز حاملم . گفت میدونستم رو خیلی از مریضام تست کردم جواب داده . 

خداروشکر
من رفتم نگفتم حاملم پروندمو دادم گفت خب . گفتم خب چی  گفت خبری نیست  گفتم چرا باز حاملم ...

واقعاااا یعنی اوسگولت کرده بود یا واسه اینکه کم نیاره گفت 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
واقعاااا یعنی اوسگولت کرده بود یا واسه اینکه کم نیاره گفت 

نه معلوم بود از عمد گفته. کلا دکتر خاصیِ 

حتی گفته بود سه ماه و اسید فولیک بخورم معلوم بود از رو برنامه گفته

خداروشکر