2777
2789
عنوان

چطور با مادرشوهر آيندم كنار بيام😩

547 بازدید | 43 پست

سلام عشقا

من مجردم ولي با يكي دوستم حدود يكساله خيلي همديگرو دوست داريم و قصدمون جديه ولي مادرش اصلا منو نميخاد چن وقته همش تو گوش پسرش ميخونه ك منو ترك كنه فك ميكنه من بخاطر ماديات با پسرشم ميگه داره گولت ميزنه در صورتي كه من واقعا پسرشو دوس دارم و بدون اون نميتونم زندگي كنم اونم نسبت بمن همينطوره...حالا من چطور ميتونم با اين آدم كنار بيام..هميشه دوست داشتم كه با مادرشوهرم خيلي خوب باشم ولي اين از همين الان كه خبري نيس با من كنار نمياد چه برسه به روزي ك من واقعا عروسش بشم نميدونم چطور خودمو تو دلش جا كنم...ميتونين كمكم كنيد ممنون ميشم❤️

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش همه اینجوری ان وقتی زنش شدی خودش میفهمه و کنار میاد باهات

نه 

مادرشوهر و کلا خانواده شوهرم بعد ۵سال با وجود دو تا بچه هنوز چشم دیدن جاریمو ندارن

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

نسبت بهش حس خوبی داشته باش و هر روز با خودت بگو اون الان منو نمیشناسه و ندیده این فکرو داره ولی با دیدنم عاشقم میشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
نه  مادرشوهر و کلا خانواده شوهرم بعد ۵سال با وجود دو تا بچه هنوز چشم دیدن جاریمو ندارن

حتما جاریت نتونسته خودی نشون بده تو دلشون جا وا کنه 😁

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم