2777
2789
خونم هنوز معلوم نیس .پس چه شکلی بخرم 🙄خیلی سلطنتی بدم میاد خیلی راحتیم زود خراب میشه چیکار کنم 😂عج ...

پس اگه نميدونى چجوريه هرچى دوست داشتى بخر واقعا ميگما

هرچى واقعا به دلت نشست از نظر رنگ و مدل و اينا

چون احتمالا يكى دو سال ديگه مبلاتو عوض ميكنى خيلى اهميت نداره چى باشه جز اون چيزى كه دوست دارى واقعا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشین خیلی مدل تکراری وبه نظرمن قدیمی شدن

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

کاش ی پول میومد دستمون مام مبلمونو عوض میکردیم 😶

خوشگله عزیزم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹