2777
2789
تو شهر ما که چون هواسرد نیس لباس زمستونی خیلی نمیارن همش مانتو هست

کدوم شهرین؟

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه من بدبخت نه پول دارم نه وقت دارم بادوتا بچه سه تا عروسی داریم ازپارسالم چون که باردار بودم لباس نگرفتم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
استان فارس نزدیک بندرعباس

برعکس ما اینجا مانتونیست فعلا پالتو هواسرد

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

بچه هاهرکی میتونه برای بابام دعاکنه دم عیدی خیلی وضعیت شون خرابه لطفا دعاکنید من خیلی ناراحتم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
هوای شهر ما دیگه کم کم بهاریه مافوقش تو کل پاییز وزمستون 20روز هوا خیلی سرد باشه

کجای هوای ماهم همینه همش گررررم حتی بخاری هم روشن نکردیم 

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
خدا لعنتشون کنه مگه میشه چیزی هم خرید!!! من یه شلوار لی واسه پسرم گرفتم 220 یه چادر رنگی واسه خود ...

مبارکت باشه گلم

مگه جنس چادر رنگی چیه؟😲😲

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش