2777
2789

پکیج عسل و کیدز آلوئه بیتس فوراور لیوینگ رو میتونن برای عزیزانشون استفاده کنن تا دیگه مجبور به عمل لوزه نباشن.فوراور بزرگترین برند امریکا و دارای بزرگترین مزرعه آلوئه ورا در جهان است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پسرم لوزه هاش بزرگه یه دکتر گفت بایدعمل شه اما یکی گفت بزرگتر بشه خوب میشه

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
تا عمل نکنن خوب نمیشن،پسرم عمل کرد راحتتتت شد

عملش راحت بود ؟پسرت اذیت نشد بعد عمل؟

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
منم پسرم لوزه هاش بزرگه یه دکتر گفت بایدعمل شه اما یکی گفت بزرگتر بشه خوب میشه

عزیزم با این پکیج مطمین باش خوب میشه.تا الان ده نفر از دوستان خرید کردن و راضی بودن و کماکان تشکر میکنن

تا عمل نکنن خوب نمیشن،پسرم عمل کرد راحتتتت شد

چرا اتفاقا خوب میشن عزیزم.اون دکترای ایرانی هستن که هی عمل عمل میکنن.این پکیج توی امریکا و همه دنیا خیلی استفاده میشه ولی چون ایران تحریمه تو داروخانه نیست و دوستان من از دبی وارد میکنن

آخ یاد پسرم افتادم همش شبا خرخر میکرد بدجور

چند سالش بود عمل کرد

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
نمیدونم ولی بخاطر عفونت مکرر گلوم رفتم دکتر حلقو بینی گفت واجب باید عمل کنی  بهار میرم برا عمل

عزیزم شما به جای کیدز باید بیپروپلیس استفاده کنید.با عسل و الویه بیتس.باز نطر خودتونه ولی این محصولات عالیه و توی ایران چون تحریمه الان نیست قبلا بوده.هرکس به میل خودشه میتونید جراحی کنید ولی خیلی بهتر از تیغ جراحیه