2777
2789
عنوان

همه جا ترکیده

221 بازدید | 14 پست

کیا الان مث من خونشون ترکیده و نه حوصله دارنو نه میتونن تمیزکاری کنن

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر قورباغه را قورت بده 

جان؟

نمیدونم چمه پاهامم درد میکنن 

بارداری چ سختع

ادم از همه چی میوفته

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
من ک خونم مث گله  دیروز خونه تکونی داشتم😄

من از خونم متنفرم

اجاره ایه و داغون بدم میاد ازش 

چند روزم هست بهم ریختم اصلا نمیتونم هیچ غلطی کنم

داغانم

جان؟ نمیدونم چمه پاهامم درد میکنن  بارداری چ سختع ادم از همه چی میوفته

کتاب قورباغه را قورت بده را نخوندی مظمومش میگه از سخت ترین و گنده ترین کار شروع کن   البته نمیدونستم بارداری شما جنبت فرق داره

کتاب قورباغه را قورت بده را نخوندی مظمومش میگه از سخت ترین و گنده ترین کار شروع کن   البته نمید ...

نخوندم عزیزم

اره چند روز خودمم داغونم چ برسه خونم

دوس دارم از زندگی لفت بدم

شوهرمم هی طفلی می خاد ارومم کنه باز فرداش روز از نو روزی از نو

ازخونه و وسیله هاش بدم اومده

من از خونم متنفرم اجاره ایه و داغون بدم میاد ازش  چند روزم هست بهم ریختم اصلا نمیتونم هیچ غلط ...

عزیز دلم یاد اون تبلیغ تلوزیون بیوفت 

درسته خونم اجاره ای و کوچیک و زشته ولی ...... 

پاشو یه کم مرتبش کن حالا  شوهرت میاد اوقش میگیره 

نخوندم عزیزم اره چند روز خودمم داغونم چ برسه خونم دوس دارم از زندگی لفت بدم شوهرمم هی طفلی می خاد ...

مال بارداریه ولی هیچ کس جز خودت نمیتونه حالت رو بهتر کنه حتی شوهرت چارش یه اهنگ ملایم و یه کم ارایش و یه لباس راحته موهاتم شونه کن خون تو مغزت جریان بیوفته 

زن های روستایی چیکار میکنن باردارن و کلی کار میکنن نون میپزن گاو میدوشن بیچاره ها نازکش هم ندارن پاشو دختر  خودتو لوس نکن 

من به غیر از تمیز کاری روزانه. دو هفته یبار کلا خونه تکونی میکنم. ووی روز بعد باز بمب میتر ه توش 😂😂

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
جان؟ نمیدونم چمه پاهامم درد میکنن  بارداری چ سختع ادم از همه چی میوفته

الهی. من وقتی باردار بودم وحشتناک تنبل شده بودم و فقط دل میخواست بخوابم و بخورم. اما خوب خیلی وقتها مهمان داشتم و مجبور بودم مهمان نوازی کنم. اما تمیز کاری نمیکردم😃 یا خواهرم میومد کمک میکرد یا شوهرم طفلی دیگه مجبور کار کنه

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)