کیا الان مث من خونشون ترکیده و نه حوصله دارنو نه میتونن تمیزکاری کنن
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
کتاب قورباغه را قورت بده را نخوندی مظمومش میگه از سخت ترین و گنده ترین کار شروع کن البته نمید ...
نخوندم عزیزم
اره چند روز خودمم داغونم چ برسه خونم
دوس دارم از زندگی لفت بدم
شوهرمم هی طفلی می خاد ارومم کنه باز فرداش روز از نو روزی از نو
ازخونه و وسیله هاش بدم اومده
نخوندم عزیزم اره چند روز خودمم داغونم چ برسه خونم دوس دارم از زندگی لفت بدم شوهرمم هی طفلی می خاد ...
مال بارداریه ولی هیچ کس جز خودت نمیتونه حالت رو بهتر کنه حتی شوهرت چارش یه اهنگ ملایم و یه کم ارایش و یه لباس راحته موهاتم شونه کن خون تو مغزت جریان بیوفته
زن های روستایی چیکار میکنن باردارن و کلی کار میکنن نون میپزن گاو میدوشن بیچاره ها نازکش هم ندارن پاشو دختر خودتو لوس نکن
جان؟ نمیدونم چمه پاهامم درد میکنن بارداری چ سختع ادم از همه چی میوفته
الهی. من وقتی باردار بودم وحشتناک تنبل شده بودم و فقط دل میخواست بخوابم و بخورم. اما خوب خیلی وقتها مهمان داشتم و مجبور بودم مهمان نوازی کنم. اما تمیز کاری نمیکردم😃 یا خواهرم میومد کمک میکرد یا شوهرم طفلی دیگه مجبور کار کنه
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)