2777
2789

دوستان پلوپزم پارس خزره قدیمیه. ظرفیتش 8 نفره هست. کاتالوگش کامل نیست.

اول اگه دو پیمونه برنج بریزم همش ته دیگ میشه؟ 

دوم اگه نخوام ته دیگ درست شه باید چن دقیقه روشن باشه؟ 

سوم برنجم برنج ایرانیه. مقدار برنج و آب به چه نسبتی باشه؟ بعد برنجو بخیسونم؟ اگه آره چن ساعت بخیسونم؟ 

چهارم برنج پاکستانی توش بپزم خوب میشه؟ 

واااای لطفاااا راهنماییم کنید اگه بلدین مخصوصاااا سوال اولی که خیلی برام مهمه ....

برنج ایرانی وخیس کن ی ساعت به ازای هرپیمانه یه پیمانه اب بریز وی پیماهنه اضافه تراب بریزنمک بریزروغن جامدبریزته دیگش خوب دربیادبعداینکه جوشید وابش تموم شددرش دم کنی بذار وچهل وپنج دیقه بعدخاموش کن ته دیگت طلایی میشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودرجش عکس برنج ته دیگ زده که چقدر بمونه  سفید ته دیگ نمیشه هی رفته رفته پرنگ میشه.من ایرانی نمیخیسونم 4پیمانه باشه 5 پیمانه اب میریزم.خودش تایمرداره بزار مثلا ته دیگ طلای خودش اتوماتیک خاموش میشه

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

پلوپز مامانم ازین جدیداست دکمه ی ته دیگش فک کنم جدا باشه میتونی اونو نزنی لازم نیس بخیسونی برنج رو بریز بعد آب ب اندازه ای ک ی بند انگشت از برنج بیشتر باشه بریز روغن و نمک و زعفرونم همینطور..من ک همینجور چشمی میریزم خوبم درمیاد

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

من پلوپزم پارس خزر نیست .

چندتا گزینه داره که انتخاب میکنم ته دیگ بده یا نه .

من برنجو چند ساعت قبل میریزم تو پلوپز ، با نمک و روغن . بعد پلوپز روشن میکنم

شمام حالا یه بار پلوپزتو تست کن . ببین چه جوری در میاد .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
برنج وبریز تو ملوپز اب بریز به اندازه ی یه بند انگشت اب روش وایسه نمک وروعن هم بریز و سرش ببتد تنظیم ...

خب از قبل هم میخواد خیس کنم برنجو؟ 

تو پلوپز 8 نفره دو پیمونه بریزم بد میشه؟ ینی همش میشه ته دیگ ؟

من برنج ایرانی می ذارم اندازه قابلمه آب می ریزم خوب میشه پلوپزقدیمیاکه خیلی خوبه قدرش بدون دیگه نیست

اسم کاربریت قشنگه میخواستم اسم دخترم رو بذارم صراحی ثبت احوال نذاشت

تا پیش از ازدواج تنها مرگ میتواند دو دلداده را از هم جدا کند پس از ازدواج هرچیز...
پلوپز مامانم ازین جدیداست دکمه ی ته دیگش فک کنم جدا باشه میتونی اونو نزنی لازم نیس بخیسونی برنج رو ب ...

اره از منم دکمه ی ته دیگه اش جداست ولی از مامانم نه 

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم