2777
2789
عنوان

عکس

116 بازدید | 6 پست

وکس با موم چه فرقی داره؟

میخوام این رو بگیرم بهم بگید خوبه یا نه ولی گفته توش موم ذوب نشه که به دستگاه آسیب میرسونه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم من این دستگاهو دارم داخلش موم گرم میکنم! مشکلی هم چندساله بوجود نیامده. وکس اصلا پاک نمیش ...

من میخوام برای صورتم وکس کنم 

میخوام بخرم که هی نرم آرایشگاه 

تو مشخصاتش نوشته موم توش نریزید 

شما چند خرید 

مثل همینه خوبه دستگاهش؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

وکس اصلا پاک نمیشه یعنی چی ؟

به صورت آرایشگر ها چی میزن میریزن تو این دستگاه گرم میشه 

برای صورت ؟

برای دست و پا ؟

من میخوام برای صورتم وکس کنم  میخوام بخرم که هی نرم آرایشگاه  تو مشخصاتش نوشته موم توش ن ...

من  چندسال پیش 40 تومن خریدمش.همین مارک. من اویل برای وکس استفاده کردم ولی دیدم صورتم داره شل میشه .دیگه موم ریختم توش برای بدنم. ولی خب چون وکس قبلا توش بوده برای پاک کردنش واقعا اذیتم کرد. دیگه آخر سر توش رخشا ریختم تا تمیز شد

من  چندسال پیش 40 تومن خریدمش.همین مارک. من اویل برای وکس استفاده کردم ولی دیدم صورتم داره شل م ...

الان زده دیجی کالا قیمتش رو نود و سه تومن میخواستم بخرم ولی اینقدر کاربرها بد نوشته بودن تو نظرات که نمیدونم چیکار کنم