2777
2789
منم چیزی تا زایمانم نمونده دوست دارم طبیعی باشه. شما راضی که همرو طبیعی اوردی

بله خیلی راضی هستم. البته من ایران نیستم و اینجا کسی را بدون دلیل سزارین نمیکنند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
انشالا شما هم بچه دار میشین. بله دخترم خیلی زود به دنیا اومد، ولی به خیر گذشت...هر 3 زایمانم طبیعی ب ...

عزیزم میشه بگید دومی راحت تر بود یا فرقی نکرد من یه هفته ی دیگه تا زایمانم مونده دیگه دارم از ترس دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کامل بود یاگذاشتنش تو شیشه

بچه بعد از ۳۸ هفته رو میگن نوزاد رسیده

نوزاد قبل ۳۸ هفته اگه با ریه کامل متولد بشه میگن نوزاد زودرس

اگه به دستگاه احتیاج داشته باشه میگن نوزاد نارس

برای هر کسی هم فرق داره یعنی اگه بچه خانم x   با ۳۰ هفته زودرس اومد و دستگاه نخواد دلیل نمیشه همه هفته ۳۰ زودرس باشن

خداروشکر
28 هفته: دختر (7 ساله)، 41 هفته: پسر (4ساله)، 41 هفته: پسر (7 ماهه) 

ایده ال منن بچه هات. خداحفظشون کنه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بله خیلی راضی هستم. البته من ایران نیستم و اینجا کسی را بدون دلیل سزارین نمیکنند. 

منم مخالف سزارینم شدید.  برا همین هم ورزش میکنم تا اماده باشم افتادگی ام نگیرم. 

خیلی خوبه میشنوم راضی هستین

خداروشکر

۴۰ هفته ب دنیا اومد دخترم با وزن ۳۳۵۰.طبیعی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دقیقا منم هر ۳ سال یکی میخوام😁

خدا ب هر جفتمون بده😂😂😂

دومی زایمانش راحتتر بود ؟

راستش برامن خیلی سختتر بودبند ناف ۳دور دور گردن بچه بود نمیزاشت بیاد پایین بعدش خونریزی شدید کردم 😣😢۱۷ روزه زایمان کردم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید