2777
2789

تو تبخال تناسلی و زگیل تناسلی علاعم معمولا از بین میرن ولی متاسفانه معمولا خود ویروس از بدن خارج نمیشه و امکان دوباره عود کردنش هست و داروهای ضد ویروسی ک استفاده میشه این مواردو شامل میشه

به بهبود سریع‌تر زخم‌ها در طول شیوع اولیه کمک می کند.
شدت و مدت علائم را در شیوع مکرر تبخال کاهش میدهد.
تعداد دفعات بروز تبخال را کمتر میکند.
احتمال انتقال ویروس تبخال به شخص دیگر را به حداقل می رساند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تبخال تناسلی و زگیل تناسلی علاعم معمولا از بین میرن ولی متاسفانه معمولا خود ویروس از بدن خارج نمی ...

بهم پیشنهاد درمان با همیوپاتی دادن شما ازین داستان اطلاعی ندارین؟یه اقایی تو همدان هم یه محلول میسازن مهندس قادری میگن درمان میکنه!

بهم پیشنهاد درمان با همیوپاتی دادن شما ازین داستان اطلاعی ندارین؟یه اقایی تو همدان هم یه محلول میساز ...

عزیزم اینکه این ویروسا تو بدن باقی میمونن دلیلش اینه ک ب نوعی از دید دستگاه ایمنی بدنمون مخفی میشن و فرصت حمله رو ب دستگاه ایمنی نمیدن

هومیوپاتی هم ی روش هس که ویروسا رو از حالت مخفی خارج میکنه تا دستگاه ایمنی بتونه بهشون حمله کنه

ک این روش هم یکباره همه چیز رو از بین نمیبره و طول درمان داره ک ممکنه طولانی و سخت بشه

یعنی باعث میشه تا دفعات بروز تبخال و زگیل شدتش خارش ها و ..., تا حدودی کم وکمتر بشن تاجایی ک از بین برن وامکان ب کلی از بین رفتنشون هس

اما اینکه بگیم ب طور قطعی درمان میکنه هنوز منبع علمی نداره

درمورد محلولی هم ک میگین متاسفانه من علم و اطلاعی ندارم ازش شرمنده

سلام .محلول که اقای قادری میدن هیچ خاصیتی نداره بهتر بگم دروغه من یک سال بیشتر استفاده کردم  .ل ...

سلام من خییییلیییی راضی بودم از همیوپات الان دو باره دارم میرم پیش دکترم چند باری خیییلی سطحی و کم زد ولی زودم خوب شد 

پیشنهاد میدم حتما برید همیو پات نه داروی خاص میده نه چیزی ولی عالیه

واقعا من داشتم اذیت میشدم خیلیی...