2777
2789

دکتر مرادی خوبه منم چند هفته پیش رفتم

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرخ تو کوهسنگی 

هاشمی عطار تو امامت

طاهریان قاسم آباد

اما اینا رو اگه بری همراه نمیدارن ببری داخل

من خودم رفتم شکیب ک شوهرمو هم راه دادن داخل و دکترش خیلی با حوصله همه چیشو رو مونیتور ب هر دومون نشون میداد و صدای قلبشو هم پخش کرد

this is just the beginning
باباها رو هم راه ميده؟ 

نه ولی میتونی فیلم بگیری خودت مانیتور روبروت داره

اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین

دکتر هاشمی عطار در امامت. همراه راه نمیده ولی متخصص سونوگرافی جنینه. فقط هم باردار قبول میکنه. 

دکتر یزدانی در استقلال. همراه میذاره. فیلم هم می تونی بگیری. خیلی با حوصله. سوالاتت رو جواب میده و وقت زیادی برات میذاره. 

دکتر دنیا فرخ نرو. من رفتم خوب نبود. در تشخیص مشکلات زنانه خیلی ماهره ولی در مورد جنین نه. معمولیه. بی حوصله و برای جنسیت هم خیلی دیر میگه مخصوصا اگه دختر باشه. 

دکتر طاهریان خوبه. همراه اصلا. یه کم بداخلاق. یه سوال رو دو بار نباید بپرسی. 

تعریف دکتر اسفندیاری رو خیلی شنیدم ولی نرفتم. میگن دستگاهاش خیلی دقتش بالاست و جدیده. اینا رو شنیدم.