سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 عنوان چیکار کنم 84 بازدید | 3 پست الان روزهای تخمک گذاریم هست و میخوام اقدام کنمولی شدید سرما خوردم دارو مصرف میکنم در این جور مواقع چیکار باید گردمن چون خیلی وقته منتظرم میگم ها شما بودید چیکار میکردی؟ خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها 1397/11/13 | 08:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوو_م عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2133 باید از دکتر بپرسی شاید داروهات تاثیر منفی داشته باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلحشور مدیر استارتر عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 2704 باید از دکتر بپرسی شاید داروهات تاثیر منفی داشته باشه میدونم خودم دکتر میگه اول خوب شو بعد آخه من بیشتر موقعها سرما خوردم بیشتر وقتها مجبورم قرص بخورم خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
بانوو_م عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2133 میدونم خودم دکتر میگه اول خوب شو بعد آخه من بیشتر موقعها سرما خوردم بیشتر وقتها مجبورم قرص بخورم خب به دکتر بگوشاید مثلا بگه یه مدت دارو نخور بعد اقدام کن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم