2777
2789

یادش رفت یعنی یا دست و بالش خالی بود؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

کاش از قبلش باهم برنامه ریزی میکردین...چه شوهر بی ذوقی داری...😥حالا مطمئنی یادش بود تاریخ تولدتو😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 7ساله از زندگیمون میگذره اوایل بهش میگفتم هفته دیگ تولدمه اما دریغ از یک پیام تبریک حالا هیچی نمیگم اما تولدشو حتما جشن میگیرم😊

❤️برای سلامتی مادرم میشه صلوات بفرستین❤️
یادش رفت یعنی یا دست و بالش خالی بود؟

هیچکدوم میگه عجله کردی من میخاستم همین امروز برم بخرم.یک ماهه برنامه ریختم برااین روز.تاپیکای قبلی من ببینین با چ ذوقی براش میخریدم بی مناسبت