2777
2789
عنوان

کسی تا حالا با رحم جایگزین بچه دارشده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 36 پست
نه عزیزم اما سنتیه ظاهرا غیر از منم هیچکی این مشکل رو نداره😢

نمیتونی بیای تهران

نهایتش اینه یک سال خونه اجاره میکنید تهران

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه شوهرم کارش دولتیه نمیتونه بیاد😔

انشالله که خودت باردار شی اگه هم قسمتت اینه اینطوری مادر شی هرچه زودتر یک نفر پیدا شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
انشالله که خودت باردار شی اگه هم قسمتت اینه اینطوری مادر شی هرچه زودتر یک نفر پیدا شه

ممنون عزیزم خودم دوبار زایمان زودرس داشتم دیگه دارم دیوونه میشم از غصه.دعا کن یه آدم خوب برام پیدابشه ما رو به ارزومون برسونه

ممنون عزیزم خودم دوبار زایمان زودرس داشتم دیگه دارم دیوونه میشم از غصه.دعا کن یه آدم خوب برام پیدابش ...

حتما دعا میکنم عزیزم،بسپار به خدا انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد

منم هفت ماهه اقدامم شماهم برای من دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله نتیجه میگیری عزیزم

ممنون،انشالله😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40