2777
2789
عنوان

لباس

219 بازدید | 27 پست

بچه ها چند وقت ديگه عروسى برادرشوهرمه

واقعا نميدونم چى بپوشم رفتم بازار لباس مجلسى اصلا نديدم يكى هم ديدم ٦٥٠ تومن

لباس جنابندون خودم هست نميدونم اونو بپوشم يانه🤔

حالا كسى مدل به روز لباس مجلسى نداره؟ 

شايد مجبور شم بدم خياط برام بدوزه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

من لباسم پیش خیاط ی ۱۵روز دیگه بهم میده وگرنه برات میزاشتم 😑

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس اجاره کن,چيه کلى پول بايد بدى واسه يه شب!!ديگه هم نميشه پوشيد 

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
منم عید عروسی دخترداییمه.واقعا نمیدونم چی بپوشم.

خيلى معضل بزرگيه

من تا ميفهمم عروسى كسيه استرس لباس ميگيرم اخرش لباس خوب نميپوشم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من لباسم پیش خیاط ی ۱۵روز دیگه بهم میده وگرنه برات میزاشتم 😑

عكس مدلشو ندارى؟ نگفت چقد دستمزد ميگيره؟ پارچه ات چقد درومد؟

به نظرم اماده بخر یا همون لباس حنابندونتو بپوش و به جاش یه جای خیلی عالی برو ارایشگا

دودلم لباس حنابندونمه بپوشم يا نه

يكمم برام گشاد شده😂

ولى شهرى كه عروسيه ارايشگر خوب نداره منم اصلا اونجا رو نميشناسم نميدونم اين يكى رو ديگه چيكاركنم خداااا😂

لباس اجاره کن,چيه کلى پول بايد بدى واسه يه شب!!ديگه هم نميشه پوشيد 

اجاره كنم؟🤔اينم فكر خوبيه ها

ايول

تو پیج ها لباس های مجلسی شیک با قیمت مناسب زیاد هست

اصلا اينستا ندارم

زيادم نميشه به اين پيج ها اطمينان كرد

این همه کانال ها لباس های مختلف میزارن با قیمت های خوب اینا چند نمونه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اجاره كنم؟🤔اينم فكر خوبيه ها ايول

قابلى نداشت  

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟

[QUOTE=81197809] عكس مدلشو ندارى؟ نگفت چقد دستمزد ميگيره؟ پارچه ات چقد درومد؟ [/QUOTE

این مدل من با این تفاوت دو طرف استین داره البته پارچه من فرق داره. پنچ متر پارچه خریدم متری ۱۲۰ خیاط هنوز نگفته چقدر میخواد 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
این همه کانال ها لباس های مختلف میزارن با قیمت های خوب اینا چند نمونه

خوبه

مثلا الان اينا چنده؟