2777
2789
عنوان

چقد بعضیا دروغ میگن

695 بازدید | 67 پست

عاقا دارم سکته میکنم

ی بنده خدایی پست گذاشته بود میخام موهای بچه ی سالمو رنگ کنم... ص سوم گفت دروغ گفتم... چقد چیزش گفتن...

ب نظر من حقش هم بود...

بعد یکی ی پست میزنع تا ص ۳۰  بچه ها خودشون کشف کنن طرف دروغگوعه و طرفم سریع تاپیکشو قفل کنه...

بسه دیگه....

از کجا انقد دروغگو شدید... انقد راحت اجازه میدید این همه آدم بازیچه تون باشن...

چ خبره انقد دروغ

گاهی وقتا حس میکنم ی عده نشستن کاربری جدید می‌سازن بیان سایت برای این کارا و دروغا...

برا سیاه نمایی...

برا بد بین کردن...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

منم بدبین شدم. ترجیح میدم تو تاپیکای فان یا روزمره برم. نه خیانتا رو میتونم به راحتی باور کنم نه کتکا نه چیزای عجیب غریب

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
از نظر من همه راست ميگن مگراينكه خلافش ثابت بشه😊

ثابت شد

همون خانمی. ک می‌گفت چهار ماهه شوهرم فوت کرده و برادر شوهرم پیشنهاد ازدواج داده

ولى ي خانوم تو همسايگى ما بودن و ب همه ميگفته دخترم بوره ولى بعدا فهميدن موهاشو رنگ ميكرده🙄

😐ینیا

خود کرده را تدبیر نیست 🙂 نخونیم ، توحه کنیم تا پربازدید نشن .

دقت کردید وقتی یکی از مشکلی میگه بک دفعه ۵ تا تاپیک با هم با اون مشکل تو فاصله یک ساعت زده میشه ‌

داستان های زندگی میشه پربازدید تا چند ماه همه داستان میگن 

عکس بازی که دیگه ماشالله 

وقیح یک مدت نیست ، میان براش تاپیک میزنن پیدا میشه 

خودمون یک چیزایی رو می خووایم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
منم بدبین شدم. ترجیح میدم تو تاپیکای فان یا روزمره برم. نه خیانتا رو میتونم به راحتی باور کنم نه کتک ...

دقیقا من هیچ وقت باورم نمیشه چه جوری وقتی تو شرایط سخته میاد اینجا تاپیک میزنه 🤔🤔🤔

بحث اینه شما چرا این فضا را اینقدر جدی گرفتی که حالا یه نفر دروغگفته ناراحت شدید 😕😕

بعد سی ص بفهمی دروغ گفته زور نیس؟