2777
2789
عنوان

چقد بعضیا دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 67 پست

ینی من دیگه هیچ کدوم از اینارا باور نمیکنم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم زیاد دیدم موی بچه رو رنگ کنن

عزیزم دلکره باعث مرگ کودک زیر ۲ سال میشه ، این رو مطمن هستم ، چون مورد دیدمدکه متاسفانه بچه از بین رفته

رنگ هم مواد شیمیایی داره و مضر هست برای مو کودک (شایددهم من اشتباه میکنم در مورد رنگ )

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
بیسوادیم ؟ یعنی چی 

گفت اگه سواد داشتیم میدونستیم رنگ مو ضرری برای بچه نداره 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
گفت اگه سواد داشتیم میدونستیم رنگ مو ضرری برای بچه نداره 😁

😃😃😃😃باشه  بزار بگن بی سوادیم ، مهم نیست . ما چیزی رو که میدونیم میگیم ، حالا میخوان کسی باور کنه میخواد باور نکنه 

مهم نیست برام اصلا 😘😘😘

😃😃😃😃باشه  بزار بگن بی سوادیم ، مهم نیست . ما چیزی رو که میدونیم میگیم ، حالا میخوان کسی باو ...

منم به شخصه برام مهم نیست فقط تاسف میخورم که هنوز این حجم جهالت وجود داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم به شخصه برام مهم نیست فقط تاسف میخورم که هنوز این حجم جهالت وجود داره

جهالت همیشه هست و واقعا جز تاسف کاری براش نمیشه کرد 

جهالت همیشه هست و واقعا جز تاسف کاری براش نمیشه کرد 

👏👏👏👏👏