2777
2789
عنوان

Fatiw21:بنظرتون منظورش بامن بود😕

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 64 پست

اوه اوه معلومه مادرشوهرت از اون ترسناکاست 

دقیقا منظورش با تو بوده

چه تیکه سنگینی بهت انداخت 😶😱

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدردصد منطورش تو بودی 

خاک توسرش😑

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
شوهرمنم مشکلی نداره اصلاخودش گفت بریم لباس بخریم

بگومامان جون درساه عقدیماولی نکه من اونوتامین میکنم اونم وظیفشه تامینم کنه اشتباه کرده من ازاول نذاشتم بخره عادت کردن ازخونه ی بابام بپوشم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

چه ربطی داره تو عقدم که باشی اون بخره نمیمیره که بالاخره چند مادرت میخره یه بارم اون بخره وا چه حرفایی میزنن

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 
اوه اوه معلومه مادرشوهرت از اون ترسناکاست  دقیقا منظورش با تو بوده چه تیکه سنگینی بهت انداخت ...

چرا جوابشو ندادم اه😭

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
بگومامان جون درساه عقدیماولی نکه من اونوتامین میکنم اونم وظیفشه تامینم کنه اشتباه کرده من ازاول نذاش ...

من ازاین زبوناندارم متاسبانه

چه حرفا وااا چرا اصلا باید مادرشوهرتون بفهمه شوهرتون براتون لباس خریده من تو عقد بودم شوهرم هرچی برام میخرید اونا اصلا نمیفهمیدن تازه لباس واس خودش میخرید میگفت من خریدم براش 

خدایامرسی بابت همه چیز😍
از کجا فهمید شوهرت برات خریده؟ احتمالاً شوهرت گفته دیگه

نه خود خنگم اوردم بهش نشون دادم

منم تو عقدم عروسی برادرشوهرم رفتیم و 4تا مراسم داشتن شوهرم دستش خالی بود 50 تومن بهم داد!!! از مامانم پول لباسارو گرفتم و بعد مراسم از شاباشایی که گرفته بودم پس دادم پول مامانمو، بابقیشم پلاک زنجیر خریدم! شوهرت وظیفشه خرجت کنه، مخصوصا که عروسی طرف اوناس! منظور مادرشوهرتم با خودت بوده ولی جدی نگیر انقد ازین حرفا میزنن که نگو

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
چرا جوابشو ندادم اه😭

عیب نداره تو خانومی کردی جوابشو ندادی، نذار از همین عقد روتون به هم باز بشه

یه گوش در کن یه گوش دروازه، اتفاقا اینجور وقتا محل نذاری بیشتر میسوزن

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
چه حرفا وااا چرا اصلا باید مادرشوهرتون بفهمه شوهرتون براتون لباس خریده من تو عقد بودم شوهرم هرچی برا ...

خودخنگم اوردم بهش نشون دادم

نمیدونستم اینجوریه

من ازاین زبوناندارم متاسبانه

خودمم ندارم ولی بایدداشت

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
منم تو عقدم عروسی برادرشوهرم رفتیم و 4تا مراسم داشتن شوهرم دستش خالی بود 50 تومن بهم داد!!! از مامان ...

چ ادمای ب دردنخورین این‌مادرشوهرا☹