2777
2789
ببخشیدا اما یکم بچگانست ..کمربند  و کفش  یا کت  ساعت  اینا بیشتر علاقه دارن  ...

خیلی خیلی شیک پوشه من توانایی مالیم در اون حد نیست یه ست چرم دیدم 600 تومن من نهایتا بتونم خرج کنم 200 هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستبند بگیر براش سنگ و اسمش باشه نقره زیاد نیست قیمتش پسرا از این چیزا بیشتر خوششون میاد

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

تی شرت،کمربند،کیف پول ،اینارو با ۲۰۰میشع خرید

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 
یه دستبد شیک و ساده هم گمونم با۲۰۰بتونی پیدا کنی

جای خاصی مدنظر داری که تو اینستا بتونم ببینم مدل هاشو؟ دستبند داره دست نمی کنه ندیدم تا حالا می ترسم بگیرم شبیه اونی که داره باشه

فقط گل خالی زشت نیست؟

یه شکلاتم بگیر

ولن شکلات و عروسک‌و‌گل بیشتر کادو‌میدن

من نامزدم اگه کارت پستال یا این پلاکا بش بدم درجا یا بهم برمیگردونه یا میگه این چیه چرا پولتو‌‌ ریختی دور

از این دستبندا بگیر ک روکش طلا داره یا این جاسوئژی ها یا فندک .. ک روکش دا ن همین ۲۰۰ًت هم گیر‌ میاد از اینا بگیر

دستبند دستش نمی کنه . سایتی میشناسی برم نمونه اش ببینم؟

گردنبند بخر بله میشناسم 

ولی خب اینجا نمیزارم فکر میکنن تبلیغ درخواست دوستیم رو قبول کن بهت میگم

دستبند نقره خریدم برای همسرم ۱۶۰ شد 

گردنبند اسمش رو بخر 

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂