2777
2789
عنوان

بی بی چک خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1922 بازدید | 127 پست

استارتر چی شد آز ندادی؟!

یه بی بی چک بزن ببین بازم دوخط میشه سریع

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هنوز ندادم,اره ۲تا دگ هم زدم باز دو خط افتاد🤔صبر کردم فردا یا پس فردا بدم

بنظرم مباااارکه😍😍😍 ب سلامتی مامان خانوم

التماس دعا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
سلام من امروز هم بی بی گذاشتم یه هاله افتاد.عکسشو میزارم شما هم میبینید؟

موعدت دقیقا کی هستش؟شاید زوده هنوز، درکت میکنم کاملا ک چقددد دوس داری اون 2تا خط لعنتی رو ببینی تا خیالت راحت بشه ولی خودتو شکنجه روحی نکن صبر کن، من حاملگی قبلیم زود ازمایش دادم عدد بتا کم بود یکی گف خارج رحمیه ی دکتر گف پوچه یکی دگ گف لقاحت دیر شده براهمین انقددد استرس کشیدم که دگ گفتم اینبار از موعدم بگذره ازمایش میدم بی بی چک هم نمیخواستم بزنم محض کنجکاوی زدم خیلی ناامید بودم