2777
2789
عنوان

بی بی چک

149 بازدید | 16 پست

سلام

خانما من اینماه اقدام بودم.موعدم ۱۵بهمنه.اما چن روزه خیلی فکر و ذهنمو درگیر کرده.امروز که دوازدهمه بی بی چک گذاشتم که متاسفانه منفی شد.

بنظرتون اگه باردار میبودم حالا نشون میداد؟

هنوز امید داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بستگی ب لقاح داره ولی زود گذاشتی حداقل همون موعد بزن اگه هم تحمل داری بزار ۲۰ بهمن بزن  ...

ممنون دوستم.

از بس کلافه م کرده بود و به نتیجه ش فکر میکردم گفتم بزارم.

اگه پریود نشم اینبار دو سه روز بعد از موعد میزارم.

عزیزم منم موعدم دقیقا مثه شما ۱۵ بهمنه.درد سینه هام یه هفته است شروع شده ماه اول اقدامم.دو روزه کمر درد و درد زیر دل دارم‌.نمیدونم خبریه یا قراره پریود شم

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
وای چقد خوشحالم کردیییییی.بارداریت هم مبارک.

قربونت عزیزم ..انشا... که بارداری من دیگه آخرشم البته دعا کن نی نی م سالم بدنیا بیاد 

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
علایم هم داری مث سینه درد اینا؟

سینه درد که ندارم.اما بعضی وقتا یه کوچولو زیر دلم درد میگیره.درد خیلی خفیف.شایدم تلقینه.

سر پسرم اصلا هیچ علامتی نداشتم.هیچچچچی.

سر اینیکی بارداریم که سقط شد سینه درد و ترشح داشتم.

علائم واسه همه بارداریا یکسان نیست بنظرم‌.

قربونت عزیزم ..انشا... که بارداری من دیگه آخرشم البته دعا کن نی نی م سالم بدنیا بیاد 

انشالله که سالم به دنیا میاد گلم.پیشاپیش قدمش پر از خیر و برکت باشه.

برای منم دعا کن فدات شم.

عزیزم احتمال خیلی زیاد بارداری. کی بی بی میزاری؟

خدا از دهنت بشنوه.یه هفته پیش گذاشتم منفی شد نواری بود.صبر کردم یا روز موعد یا روز بعدش بذارم که تو ذوقم نخوره.حتی الانم کمر درد دارم

خدا از دهنت بشنوه.یه هفته پیش گذاشتم منفی شد نواری بود.صبر کردم یا روز موعد یا روز بعدش بذارم که تو ...

تو هم مثه من صبر نداشتیا.

ایشالا اگه خیر و صلاحمونه اینماه باردار شیم.

چن ماهه اقدامه؟بچه اولته؟

تو هم مثه من صبر نداشتیا. ایشالا اگه خیر و صلاحمونه اینماه باردار شیم. چن ماهه اقدامه؟بچه اولته؟

نه متاسفانه عجولم.ان شاءالله عزیزم باردار باشی خبر بارداریتو بشنوم.ماه اول اقدامم.بله نی نی اوله😊

سینه درد که ندارم.اما بعضی وقتا یه کوچولو زیر دلم درد میگیره.درد خیلی خفیف.شایدم تلقینه. سر پسرم اص ...

قطعا یکسان نیست خواستم ببینم اوضاع چجوریه با توجه ب منفی شدن بیبی چک

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.