2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی تو همین نی نی سایت  میگفت قرص مخمر جو از داروخانه 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
دکتر تغذیه هم رفتم ،سیپرو داد،با بچه کوچیک نتونستم استفاده کنم،

ن سیپرو خیلی بده شدید پوکی استخوان میگیریو دااااعم خوابی

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
اره نمی دونم بعض دکترا چرا میدن ،اخه بهترین دکتر شهرمون هستس

چه قدلاغری چندکیلویی مثلا

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

تا میتونی بخور

من نتیجه گرفتم😅

قبل بارداریم خیلی لاغر بودم کلی راه حل رفتم واسه چاق شدن حتی دکترم رفتم ولی فایده نداشت

تو دوران حاملگی هم اصلا چاق نشدم فقط شکمم بزرگ شد چند ماه بعد زایمان به خاطر اینکه شیرم کم بود خیلی خیلی میحوردم با اینکه اشتهام به شدت کمه ولی در حد اوق زدن میخوردم نزدیک ده کیلو اضاف کردم ولی باز رژیم گرفتم و الان کم کردم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

[QUOTE=81150186]تا میتونی بخور من نتیجه گرفتم😅 قبل بارداریم خیلی لاغر بودم کلی راه حل رفتم واسه چاق شدن حتی دکترم ...[/Qتا یه مقدار که میخورم احساس پری بهم دست میده ،،

[QUOTE=81150186]تا میتونی بخور من نتیجه گرفتم😅 قبل بارداریم خیلی لاغر بودم کلی راه حل رفتم واسه چاق ...

منم سیر میشدم ولی به زور میخوردم تا حدی که اوق میزدم

خواستن توانستن است

بخور فقط😄

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
[QUOTE=81150186]تا میتونی بخور من نتیجه گرفتم😅 قبل بارداریم خیلی لاغر بودم کلی راه حل رفتم واسه چاق ...

من خیلی لاغر نیستم اما میخوام وزنی که موقع شیرددهی کم کردمو برگردونم.امروز از داروگیاهی یه پودر گرفتم گفت تضمینیه.اگه خوب بود همینجا نتیجشو میگم.البته گف سه چهار روز اول خواب میاره