2821
2789

چرا درسته میریزی خوب؟بذار با همون موز وشیر میکس بشخ دیگه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نمیدونم ولی بچه همون جوری درسته هم پس میده😁

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم ولی بچه همون جوری درسته هم پس میده😁

دمت گرم خودش گفت

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
چرا درسته میریزی خوب؟بذار با همون موز وشیر میکس بشخ دیگه

آخه بعضی موقعها موزو واسش له میکنم با چنگال یه قاشق شیر میریزمو یه گردو هم توش رنده میکنم و یه ذره کنجدم میریزم

دمت گرم خودش گفت

🤣🤣🤣

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
آخه بعضی موقعها موزو واسش له میکنم با چنگال یه قاشق شیر میریزمو یه گردو هم توش رنده میکنم و یه ذره ک ...

یه مقدار کنجد و گردو آسیاب کن بذار تو شیشه ی در دار تو یخچال هر بار یه قاشق بریز تو شیرموزش.

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
یه مقدار کنجد و گردو آسیاب کن بذار تو شیشه ی در دار تو یخچال هر بار یه قاشق بریز تو شیرموزش.

آره به قول شما باید اینکارو کنم کوچیکتر بود میکردم الان زورم میاد آخه سه سالشه😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز