2777
2789

سلام خانومای گل . میدونم که این سرم برای مشکل سقط مکرر هم تجویز میشه برای همین اینجا مطرح کردم ولی من برای کسی سوال میکنم که بیماری میوپاتی یا همون تحلیل و ضعف عضلانی شدید داره و الان روی ویلچر نشسته و تنها امیدمون به این دارو هست و دکتر گفته هفته بعد بستری میکنه و پنج روز تزریق میکنه.

حالا سوالام ایناست که آیا بیمه سلامت پوشش میده؟ چنده؟ قبل از تزریق کار خاصی نباید انجام بده؟ کلا هر تجربه ای دارین خدا خیرتون بده بگین لطفا

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

بله بیمه سلامت هم پوشش میده قیمت جدیدش رو نمیدونم ولی من آزاد میزدم دونه ای ۷۰۰ بود ۴ تا در ماه میزدم. 

اگه تهران هستن برای تایید بیمش نسخه پزشک و تمام آزمایشات و دستور جداگانه پزشک رو باید ببره داروخانه های هلال احمر مثل شهید کاظمی تو پارک وی، سیزده آبان  طالقانی بوعلی و .. ولی حتما باید صبح بره که مامور بیمه باشه.‌مدارک رو بهش بده تا بیمش تایید بشه. و بعد دارو رو از همون داروخانه خریداری کنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من از يك خانوم دكتر كه يه اقا داشت در مورد بچش باهاش مشورت ميكرد شنيدم كه گفت اصلا اين كار رو انجام ...

والا از صبح هرچی سرچ میکنم توی گوگل همش نینی سایت میاد بالا . تعداد زیادی خانوم از سالهای قبل دیدم که تزریق کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از يك خانوم دكتر كه يه اقا داشت در مورد بچش باهاش مشورت ميكرد شنيدم كه گفت اصلا اين كار رو انجام ...

کدوم کار دقیقا؟

پولِ چی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

عزیزم سوالاتتون خیلی تخصصی هست اینجا دنبال جواب نباشین ، ivig یعنی آنتی بادی هایی که علیه عامل مشکل ساز در بیماری تجویز میشن ، بنظرم در مورد میوپاتی سرچ کنید تا بیشتر با بیماری آشنا بشین و استرستون بابت سیر درمان کمتر بشه 

بله بیمه سلامت هم پوشش میده قیمت جدیدش رو نمیدونم ولی من آزاد میزدم دونه ای ۷۰۰ بود ۴ تا در ماه میزد ...

مانترا جان تمام پستهات رو خوندم ماله سالای قبل . ممنونم از لطفت . این که میگن آلمانیش خیلی بهتره واقعیت داره؟

عزیزم سوالاتتون خیلی تخصصی هست اینجا دنبال جواب نباشین ، ivig یعنی آنتی بادی هایی که علیه عامل مشکل ...

عزیزم اصلا سوالم راجع به میوپاتی یا تاثیر سرم روی میوپاتی نیست فقط میخوام تجربه کسایی که به هر دلیلی مصرف کردن رو بدونم مثلا یکی میگه برای من همراه با سرم قندی زدن یکی میگه برای من قبلش آمپول ضد حساسیت زدن و خیلی چیزای دیگه

مانترا جان تمام پستهات رو خوندم ماله سالای قبل . ممنونم از لطفت . این که میگن آلمانیش خیلی بهتره واق ...

زمان من بیشتر آلمانیش بود. بعد مجارستانیش اومد و برندای دیگه . در کل هیچ فرقی نداره فقط آلمانیش گرونتره. تاثیر همشون کاملا یکسان هست

برای تزریق که باید حتما نامه تزریق جدا از پزشک داشته باشن. حتما تو بیمارستان مراکز مخصوص شیمی درمانی یا مراکز آی وی اف تزریق کنن.‌تو تهران بسمارستان بهمن کیان و بقیه الله و الغدیر میدونم تزریق میکنن . مبلغ دریافتی بهمن و کیان خیلی بالاست شاید هر تزریق بالای ۳۰۰ تومن. ولی الغدیر و بقیه الله خیلی مناسبتره.‌

بقیه الله طبقه هفتم بخش شیمی درمانی

بهمن بخش آی وی اف

کیان اورژانس

الغدیر اورژانس

زمان من بیشتر آلمانیش بود. بعد مجارستانیش اومد و برندای دیگه . در کل هیچ فرقی نداره فقط آلمانیش گرون ...

والا مریض ما رو دکتر گفته حتما باید بستری بشی و پنج روز پشت سر هم تزریق کنی . این که میگن بر اساس وزن تعیین میشه شما محاسبه اش رو میدونی؟

عزیزم اصلا سوالم راجع به میوپاتی یا تاثیر سرم روی میوپاتی نیست فقط میخوام تجربه کسایی که به هر دلیلی ...

شرط تزریق سرم آزمایش آلرژی به سرم هست‌ باید اونو حتما داده باشن . 

در کنار سرم ای وی ای حی دیگه سرم ضد حساسیت لازم نیست فقط یه سرم معمولی نرمال سالین قبل یا بعدش تزریق میشه حین تزریق باید مرتب فشار و ضربان قلب چک بشه.‌شدت تزریق بلید خیلی خیلی کم باشه یعنی ۵۰ گرم رو باید تو یک ساعت کامل تزریق کنن

والا مریض ما رو دکتر گفته حتما باید بستری بشی و پنج روز پشت سر هم تزریق کنی . این که میگن بر اساس وز ...

به من که بر اساس وزن ندادن. 

هر ۲۰ کیلو یه سرم ۵۰ گرمی . ولی من ۶۰ کیلو بودم ۴ تا میزدم. ۴ تا رو هم تو یک روز میزدم. 

ولی روش هر پزشکی متفاوته.‌دیدم که میگن روزی یه دونه ولی روزها پشت سر هم باشه تا اتمام سرم

شرط تزریق سرم آزمایش آلرژی به سرم هست‌ باید اونو حتما داده باشن .  در کنار سرم ای وی ای حی دیگ ...

الان یه آزمایش iga نوشتن که انجام بده . همینه؟

عزیزم اصلا سوالم راجع به میوپاتی یا تاثیر سرم روی میوپاتی نیست فقط میخوام تجربه کسایی که به هر دلیلی ...

عزیزم من یکبار تزریق کردم،بهم گفتن حتماجایی تزریق کن که دستگاه شوک واحیا داشته باشه که اگر بدنت واکنش داد سریع بهت رسیدگی کنن،زمان تزریق بسیار طولانی بود هر سرم تقریبایک ساعت،که درصورت حساسیت داشتن ،حجم کمتری به بدنم وارد شده باشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

عزیزم عوارضش  مثل بقیه فرآورده‌های خونی هست، تب ، کهیر ، تنگی نفس و ..... آمپول ضدحساسیت رو قبلش برای کم کردن واکنش بدن تزریق میکنن ، شما سعی کنید توی یک مرکز مجهز باشید که آشنا به عوارضش باشند و خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد