2777
2789
عنوان

امان از این مردا😠😠😬😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 45 پست
آیینه چون عیب تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست

اتفاقا 

عیب خودشو رو کرده 

سرشو مث چیییی کرده تو برف

چرا مردا انقد بلدم بلدم میکنن؟!؟!؟!؟!

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه  اینک شوهر منه😐 مث همین امروز....

مثلا هی میشنه میگه اره میخام فلان کارو بکنم انقد درامد داره و ...بعد اونام فکر کردن ما رو گنج خابیدیم بقران وقتی من میگم دستمون خالیه باورشون نمیشه فکر میکنن من دروغ میگم...

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
چیشده😂

والا بوخودا😂

رفتیم عقد دختر برادرشوهرم دوییده 200 تومن گذاشته تو پاکت تقدیم کرده 

در حالیک 2سال پیش دخترمن بدنیا اومد خداشاهده هیچی نیاوردن حتی گل حتی شیرینی 

ای خدا دارم میترکم

ادم انقد ساده 😢

عشقای قبل از تو سوء تفاهم بود
وااای  بازم شوهرمنه😯

صدبار بهش گفتم بچمون ی کار جالب میکنه و شاخ هی نگو دم چشم میاد اخه هنوز دوماهش نشده بعد هی جلو اونا میگه وای داره اینکارو میکنه بچم مق بچه ی ساله ها اینطوری میکنه اونطوری...دیگه ی چشم غره رفتم بهش تایکم خودشو جمع کرد

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
والا بوخودا😂 رفتیم عقد دختر برادرشوهرم دوییده 200 تومن گذاشته تو پاکت تقدیم کرده  در حالی ...

خب شاید دست شون تنگ بوده؛  

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.
😐😐😐 آخه اونا ادمایی نیستن ک شرمنده بشن  و جبران کنن یا تشکر درست و حسابی بکنن میگن طرف چقد ...

خانواده همسر منم دقیقا همینن انقد اولا حرص میخوردم اما الان اصلا مهم نیس یه ب درک میگم و تامام😁