2777
2789
عنوان

بیاین از فانتزی های دوران جاهلیتتون بگین 😄😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایش خیلی چندشه😅😅

نگو عشق دوران بچگیم بود،ناراحت میشم😂😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

من یه مدت جو فیلمسازیم گرفته بود یه ام پی 5 داشتم بی‌کیفیت در حد لالیکا😓 بعد از چرت و پرتای  اطرافم فیلم می‌گرفتم داستانی...ینی استپ میکردم دکوپاژ صحنه دوباره پلی😶😆 خوب میشدنا فقط سیمرغ نگرفتم نمدونم چرا🤔

اخه چی بود خدایی 😂😂داییم همیشه میگف این مثه گربه کوچولوهاس😄

سلیقه من درهمین حد بود🤣🤣🤣

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

تو ذهنم سلنا گومز بودم دوس پسرمم جاستین😐دیگ از ی بچه ی نابالغ 12 ساله چ انتظاری میره

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

من دوست داشتم یه خوته چوبی بالای یه درخت بزرگ داشته باشم یکی دیگه هم اینکه یه نقشه گنج داشته باشم بادوستام بریم پیداش کنیم  یکی دیگه هم اینکه مثل انه شرلی برم توجنگل تمشک وگل بچینم😂

برگریزان دلم رانوبهاری آرزوست...