2777
2789

بچه ها من درسم تا راهنمایی خیلی خوب بود همش شاگرد اول بودم.... 

وارد دبیرستان شدم.....مدرسه نمونه.... اونجا درسم افت کرد... خیلی... عشق پزشکی داشتم... ولی تو این وادی عاشق همسرم شدم و درگیر ی رابطه احساسی... سه سال کنکور دادم ولی خب قبول نشدم.... البته زیاد هم درس نمیخوندم... بعدش ازدواج و تولد فرزند... و الان 26سالمه... حالم خیلی خرابه.... 

8سال از کنکورم میگذره... احساس ب درد نخور بودن میکنم... احساس بدی دارم... همه ی لیسانس دارن اما من هيچي... 

دلم ميخواد حقوق بخونم و وکیل بشم..... (راستش فهمیدم از ته دل عاشق پزشکی نبودم فقط جوگير شده بودم و دلم میسوزه ک چرا از اول نرفتم حقوق و همش دنبال ی چیزی بودم ک حتی بهش علاقه نداشتم) 

نميدونم چیکار کنم... حس پیری دارم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

با رشته حقوق اشنا هستي

ميدوني بعدش بايد امتحان وكالت قبول بشي كه سد برابر سخت تر از كنكوره؟؟

بعدم ي شغل رو اعصاب خواهي داشت؟؟

اول مطمئن شو به اين علاقه داري بعد برو نشه حكايت پزشكي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی من یه عمر عاشق حقوق بودم ...تو 26 سالته من 23 من یه عمر درس خوندم و شاگرد ممتاز بودم حتی توی دانشگاه....الان 1 ساله لیسانس حقوق دارم و بیکارم امتحان وکالتم دادم ولی چه فایده دیدم وکالت برا اونایی هس که هزار تا کلاس جور با جور میرن و استادای متفاوت دارن و هزار تا امتحان دادن.....من درس خون بودم یه عمر و دوستام اهل دوست پسر و این چیزا ...اونا سر کار نرفتن و ازدواج کردن و الان بیشترشون بچه دارن ..ولی من درس خوندم و تلاش کردم نتیجه نگرفتم که هیچ حتی ازدواجم نکردم .....پس شما از من که لیسانسم جلو تری ..شما مادری و تجربه کردی حس عشق و علاقه رو ولی من نه فقط درس و مطالعه آخرشم اینم....پس ناامید نباش 

با رشته حقوق اشنا هستي ميدوني بعدش بايد امتحان وكالت قبول بشي كه سد برابر سخت تر از كنكوره؟؟ بعدم ...

آره عزیزم شوهرم ذاره حقوق ميخونه... خیلی دوس دارم.. محیط کاری هم دوست دارم... ولی خب از خودم بدم مياد... از عمری ک ب باد رفته... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
خانومی من یه عمر عاشق حقوق بودم ...تو 26 سالته من 23 من یه عمر درس خوندم و شاگرد ممتاز بودم حتی توی ...

قربونت برم عزیزم... عزيزم از بی فایده بودن بدم مياد... از اینکه تحصیلات ندارم... از اینکه فردا ک بچم بره مدرسه بگه مادرم دیپلم داره گریم ميگيره... دلم ميخواد ب ی جایی برسم توی اجتماع 

آره عزیزم شوهرم ذاره حقوق ميخونه... خیلی دوس دارم.. محیط کاری هم دوست دارم... ولی خب از خودم بدم ميا ...

ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازه اس

همين امسال برو تجربه نشون داده زناي متاهل خيلي موفق تر از مجردان تو دانشگاه

حداقل هم دوره هاي ما خيلي خوب بودن

چیز مهمی از دست ندادی خیلی ها لیسانس گرفتن رفتن دنبال شوهر و بچه کار آخرو اول کردی😙😙

خدایا.. کاش تو اون عالم کسی بود راهنماييم میکرذ.. عمرم ب باد ندم ب بطالت... ب بیهوده بودن 

قربونت برم عزیزم... عزيزم از بی فایده بودن بدم مياد... از اینکه تحصیلات ندارم... از اینکه فردا ک بچم ...

عزیزم همه چیز لیسانس نیست ....شخصیت مادر صد برابر مهم تر هستش ...من خودم اختلاف تحصیلاتی پدر و مادر خیلی بالاس پدر فوق لیسانس و دکترا دادن مادرم زیر دیپلم هستن هر کجا که میریم همه فکر میکنن مادرم دکترای زنان هستن ...مادر من خانه دار هستن ولی از اطلاعات عمومی خوبی برخوردان...شمام سعی کن به جای لیسانس فکر بردن بلای سطح مطالعه عمومیت کنی و من مطمئنم مادر با فهم و کمالاتی هستی و خواهی بود

ماهي رو هر وقت از اب بگيري تازه اس همين امسال برو تجربه نشون داده زناي متاهل خيلي موفق تر از مجردان ...

خیلی دوس دارم از اول مهر برم دانشگاه آزاد....خداکنه بتونم.... 

عزیزم همه چیز لیسانس نیست ....شخصیت مادر صد برابر مهم تر هستش ...من خودم اختلاف تحصیلاتی پدر و مادر ...

مرسي عزیز دلم... ولی وقتی الان لیسانس رو همه دارن... وقتی ی مدرک پیش پا افتاده شده.... سعی میکنم مطالعه کنم... چیزی یاد بگیرم ولی خب منم دوست دارم جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشم... وقتی فکر میکنم اگر همون سال رفته بودم حقوق الان داشتم دکتری میگرفتم بغض گلوم ميگيره 

مرسي عزیز دلم... ولی وقتی الان لیسانس رو همه دارن... وقتی ی مدرک پیش پا افتاده شده.... سعی میکنم مطا ...

عزیزم فکر میکنی الان رشته حقوقم مثل قبل نیست که بازار کاری خوبی داشته باشه من خودم هزار جا امتحان دادم ولی شاید از بین این همه لیسانس 1 آقا میخواستن با یه خانوم....الان شما از من لیسانس جلوتری ازدواج کردی...مادر شدی ....ولی من فقط لیسانس دارم ببین این زمین تا آسمون فرق داره ...بعدشم اگه تصمیمت جدی باشه  چرا که نه ادامه بده ولی یادت باشه حقوق خوندن خیلی سخته من خودم با معدل 19/80 وارد دانشگاه شدم و با معرل17/5 فارغ ...شبانه روزم مطالعه کردم ...حالا حساب کن تو کار خونه هم داری و بچه داری 

عزیزم فکر میکنی الان رشته حقوقم مثل قبل نیست که بازار کاری خوبی داشته باشه من خودم هزار جا امتحان دا ...

عزیزم بیشتر دلم ميخواد درس بخونم... مادر و همسر تحصیل کرده ای باشم.... حالا بتونم وکالت قبول بشم ک ارزومه... ولی خب ب حقوق علاقه دارم واسه همین انتخابش کردم