الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دخترم ۷روزشه شبا خودم پا میشم و کعگف پاشو ماساژ میدم و یکم باهاش ور میرن تا شروع میکنه کش و قوس سینمو میذارم دهنش
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه اصلا خوب نیست شیر نمیخوره . من ارزو داشتم گریه میکزد برا شیر و بیدار میموند
دختر منم همینطور بود حیف قدر ندونستم اصلا گریشو نفهمیدم حالا پسرم الان یک ماهشه نه خیلی زیاد ولی بازم گریه میکنه اینقدر سلیته ی که حد نداره ارامشمو گرفته عشقو حال کن نترس به موقش همچین برات گریه کنه ارزو کنی به این روز برگرده نگران نباش بچه ای که گشنش بشه خودش بیدار میشه بعضی از بچه ها اینجورین خوب میشه عزیزم
بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی میبرید دوستان اگر تهران زندگی میکنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصلها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون