2777
2789
عنوان

خواب زیاد نوزاد

6379 بازدید | 12 پست

سلام خانوما . پسر من 2 رور دیگه یکماهش تمام میشه خیلی میخوابه نمیتونم 2 ساعت یکبار بلندش کنم برا شیر کلافم کرده دیگه به گریه میفتم که بیدار نمیشه شیر بخوره. چکار کنم ؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

نه اصلا  خوب نیست شیر نمیخوره . من ارزو داشتم گریه میکزد برا شیر و بیدار میموند

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همش غصه میخوردم از خواب زیادش وقتی یه ماهش بود .. گاهی وقتا میترسیدم ... 

الان ک چهارماهشه آرزومه یه ساعت بخوابه و هی بیدار نشه😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

گشنش شه بیدار میشه

من دخترم ۷روزشه شبا خودم پا میشم و کعگف پاشو ماساژ میدم و یکم باهاش ور میرن تا شروع میکنه کش و قوس سینمو میذارم دهنش

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نه اصلا  خوب نیست شیر نمیخوره . من ارزو داشتم گریه میکزد برا شیر و بیدار میموند

درست میشه غصه نخور .. بذار تو دهنش تو خواب بخوره قندش نیفته یه وقت..

منم همش غصه میخوردم از خواب زیادش وقتی یه ماهش بود .. گاهی وقتا میترسیدم ...  الان ک چهارماهشه ...

خو اینجوری گرسنه میمونه واقعا نمیدونم چه کنم کلافه شدمه

خو اینجوری گرسنه میمونه واقعا نمیدونم چه کنم کلافه شدمه

من با قطره چکون میدادم بهش بعضی وقتا ... درست میشه غصه نخور

نه اصلا  خوب نیست شیر نمیخوره . من ارزو داشتم گریه میکزد برا شیر و بیدار میموند

دختر منم همینطور بود حیف قدر ندونستم اصلا گریشو نفهمیدم حالا پسرم الان یک ماهشه نه خیلی زیاد ولی بازم گریه میکنه اینقدر سلیته ی که حد نداره ارامشمو گرفته عشقو حال کن نترس به موقش همچین برات گریه کنه ارزو کنی به این روز برگرده نگران نباش بچه ای که گشنش بشه خودش بیدار میشه بعضی از بچه ها اینجورین خوب میشه عزیزم

دختر منم همینطور بود حیف قدر ندونستم اصلا گریشو نفهمیدم حالا پسرم الان یک ماهشه نه خیلی زیاد ولی باز ...

خدا کنه اخه پسرم 35 هفته بونیا اومد وزنش 2600 گرم بود  برا همین میترسم و دلم نمیاد باید وزن بگیره 

خدا کنه اخه پسرم 35 هفته بونیا اومد وزنش 2600 گرم بود  برا همین میترسم و دلم نمیاد باید وزن بگی ...

نترس عزیزم زود وزن میگیره کم کم که بزرگتر بشه خوابشم کمتر میشه چون زود بدنیا اومده طاقته بیداریو نداره خواهر فعلا عشقو حال کن چون هرچی بزرگتر بشه اذییتاشم دوبرابر میشه

نترس عزیزم زود وزن میگیره کم کم که بزرگتر بشه خوابشم کمتر میشه چون زود بدنیا اومده طاقته بیداریو ندا ...

❤❤

بهترین نوع لبنیات شیر بز هست من اینو با تجربه میگم خیلی خیلی ارزش غذایی بالایی داره چون شیر بز بر خلاف تصور عموم طبع معتدل دارد و طبعش سرد نیست و حاوی 96 نوع ویتامین هست و میتونه نیازهای یک انسان بالغ رو کاملا رفع کنه برای نوزادان و سالمندان هم بسیار مفید هست چون هضم خیلی راحتی داره و در بالابردن سیستم ایمی نقش به سزایی داره کافیه فقط به سرچ در مورد فواید شیر بز کنید اون وقت به خواص فوق العاده پی می‌برید دوستان اگر تهران زندگی می‌کنید مزرعه ا هست به نام مروگل چون بزهای فرانسوی دارن تمام فصل‌ها شیر بز دارن و در محیطی کاملا بهداشتی هستن و شیر وشی جلوی شما انجام میدن یک بار امتحان کنید مطمئنم همیشه دنبال شیر بز هستید بخصوص برای دلبندانتان لبنیات بز مروگل رو سرچ کنید آدرس میاد بهترین خصلت شیر و لبنیات بز کم بودن چربی هست که بهترین لبنیات ازشیر بز برای کودکان و سالمندان بسیار مفید هست بخصوص برای مبتلایان به فشار خون