2777
2789
عنوان

كيا هر هفته ميرن مهموني يا مهموني دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 64 پست
تو هم كه مثل مني😢

اره دقیقا

خیلی حس بدیه حالا ما کلا راحت نیستیم برای شام هم جایی بریم اینا حتی شب نشینی هم زورشون میاد از بسسس خسیسن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکیو دعوت کنم نمیان😒یا زورکی میان،،،،،خیلی بدم میاد اینجوری

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اره حرفت درسته اما از قدیم گفتن رفت و امد نگفتن رفت یا نگفتن امد اخه اینجوری یه طرف داغون میشه

راستش  بنظرم  الان انقدر شرایط اقتصادی آدمها  سخت شده ک  من شخصا  از هیچ کس ، توقع هیچی  ندارم ... این طوری  خودمم راحت ترم ..  اگر دوست دارم  افرادی رو ببینم ، حتما دعوت میکنم ... چون خودم دوست دارم 

( البته  میدونم ک  قرار نیست  همه رویه من رو داشته باشن)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

چقد مثل منی استارتر من دعوت می کردم بعد که باردارشدم نتونستم بعدم بچه کوچیک دارم چشم به در خشک شد تازه بچم دوماهش بود زنگ میزدن مهمونی نمیگیری؟یه سری هم خواستم خونه یکیشون برم گفت شوهرم 9 میخوابه نرفتم حالا اگه مهمونی من بود با کله میاومدن

من عاشق مهمون هستم خيلي خوشحال ميشم مهمون بيا  برام  كلا دوست دارم مهموني دادن و مهموني ر ...

از مهد کودک و پیش دبستانی فرزندتون شروع کن به مهمونی گرفتن و دوره ای کن مهمونی رو با والدین دیگه

هم پدر شدم و هم مجرد............................جدا شدم و با دخترم زندگی میکنم
منم همیشه میزبان بودم معمولا یه شب در میون میتونم بگم مهمون میاد ولی کسی دعوتم نمیکنه😂 خودم زنگ میز ...

من روم نميشه زنك بزنم البته يه بار زنك زدم كفتن امتحان رانندگي دارم صوب😐😐😐😐

من زیااااااد مهمون دعوت میکنم اما اگه اونام دعوت نکنن دفعه بعدی در کار نیست مثلا یک گروه یکی فقط دعوت نکنه دفعه بعد همرو میگم جز اون میخواد ناراحت بشه یا نه مگر اینکه بدونم اصلا نمیتونه مثلا شوهرش بد دله یا شرایط مالیش بده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

والا من فقط خونه مامانم و مادرشوهرم میرم...خونه جاریم ک تا فک و فامیلو دعوت نکنه نمیریم خونه خواهرشوهرمم ۳ماه یبار اونم اگه دعوت کنه ...البته منم دعوت میکنم ک بیان ولی خب من یکساله ازدواج کردم اونا کلا زیاد دعوت نمیکنن ک منم دعوت کنم...خلاصه الانم پنجشنبه ای موندیم خونه خیلیم دپرس