2821
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین 😔

232 بازدید | 27 پست

ا یه گروه خانوادگی داریم که هر هفته تو باغ دختر عموی شوهرم  جمع میشن یه مدت بخاطر رفتاراشون منو شوهرم نرفتیم 2بار داماد عمو گفت چرا نمیاین و لوس بازی در نیارین و از این حرفا  همش از بقیه گروه میشنیدیم که میگن چرا نمیان و ناراحت هستن بدون اینکه حتی یه بار مستقیم از خودمون دلجویی کنن خلاصه بعداز چند ماه دختر عموی شوهرم به خودم زنگ زد گفت داریم میریم باغ شما هم بیاین منم گفتم نه دیر وقت ما کار داریم اونم گفت باشه خدافظ تا اینکه فرداش برادرشوهرم زنگ زد گفت بیاید دیگه و چند بار جاریم زنگ زد به من اخرش رفتین ولی خوب دختر عموش با من گرم نگرفت مثل قبلا منم با بقیه بچه ها گرم گرفته بودم اصلا محلش ندادم حالا این هفته هم دعوت کرده شوهرم میگه بریم واقعا تو جمعشون خوش میگذرهدمیگن میخندن و خیلی فان منم دلم میخواد برم ولی واسه رفتارای دختر عموی شوهرم نمیدونم درست برم یا نه ؟؟اینم بگم که خواهرشوهرمم تو اون جمع هستش و همش بارفتارش  طرف دختر عموشو میگیره

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی دوباره دعوتتون کرده یعنی دوست داره بریددیگه،ب نظرم تو بی تفاوت باش اونام کم کم عادی میشه رفتاراشون

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
وقتی دوباره دعوتتون کرده یعنی دوست داره بریددیگه،ب نظرم تو بی تفاوت باش اونام کم کم عادی میشه رفتارا ...

ولی من حس میکنم واسه اینه همش دعوت میکنه که من نرم به بقیه بگه مقصر سوگند من دعوت میکنم ولی نمیاد اخه رفتارش اینو نشون نمیده 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

عزیززززم چقدر شرایطتت شبیه منه

ماهم یه همچین جمعی داریم که هم دوست داررم برم و هم نه.ولی در نهایت میرم هرکی محلم نذاره منم کاملا بهش بی تفاوتم و بیشتر سعی میکنم کنار شوهرم بشینم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
الانم حاضر شدم شوهرم بیاد بریم ولی اصلا راضی نیستم .هم بهم خوش میگذره هم ناراحت میشم از بعضی ها  ...

کاش من‌ جای توبودم

اگه بهت خوش میگذره حتما برو ب هیچکسم توجه نکن

فقط بزاربهت خوش بگذره

همه‌دنیای من نگاه مَمَد😍
ولی من حس میکنم واسه اینه همش دعوت میکنه که من نرم به بقیه بگه مقصر سوگند من دعوت میکنم ولی نمیاد اخ ...

خب شما برو ک نتونه این حرف و بزنه کم کم حساسیتاشون روشما کمتر میشه سخت نگیر

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢