2777
2789
عنوان

کرم ضد افتابی که بشه بجای کرم پودر استفاده کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8961 بازدید | 38 پست
میشه لطفا در مورد این صد افتاب برام توصیح بدید؟ من خیلی وقته ک دنبال یه ضد آفتاب خوبم با پوشانندگی ب ...

عزیزم spf65داره.رنگیه. اون مدل پوشانندگی  ک میخای رو بهت نمیده. ولی بدم نیس.پوستتو روشن میکنه.الان شده 140تومن

هر بار این درو محکم ببند برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دلت میخواد لکات بیشتر بشه و هیچوقت درست نشه؟؟؟ بنظرم یه دکتر برو مشاوره بگیر ازش بجای بیشتر ...

من خودم چن سال از ضد افتاب svr استفاده کردم که رنگی هست با پوشانندگی عالی و پوستم لک ک نشد هیچ یک درجه هم روشنتر از قبل شد، ولی الان بخاطر بارداری لک شده صورتم ، خیلی ازش راضی بودم ولی متاسفانه دیگه گیر نمیاد

و خدایی که به شدت کافیست😍
من خودم چن سال از ضد افتاب svr استفاده کردم که رنگی هست با پوشانندگی عالی و پوستم لک ک نشد هیچ یک در ...

مایعات زیاد مصرف کن ک کمرنگ بشه..حنای بیرنگم خوبه با ماست قاطی کن بزن.تو حمام

لک بده رو مخ آدم میره😴

هر بار این درو محکم ببند برو
مایعات زیاد مصرف کن ک کمرنگ بشه..حنای بیرنگم خوبه با ماست قاطی کن بزن.تو حمام لک بده رو مخ آدم میره ...

لک بارداری خیلی سخت برطرف میشه چون هورمونیه 

و خدایی که به شدت کافیست😍