2777
2789
اره مژه هام  هم کم پشت بود  و هم کوتاه بود بعد از یک ماه خورده ای پرپشت و بلند شد بعد دوره ...

چند خریدی؟؟؟

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نلا چنده؟ ايرانيه؟قبلا هم چيزي استفاده كرده بودي يا تجربه ي أولته،؟ هم پر ميكنه هم بلند؟

والا خیلی ارزون و ایرانی! من اول نمیخواستم بخرم فروشنده اصرار كرد خلاصه گفتم بزار ببینم چطوره سینره هم قبلنا استفاده كردم اینم خوب بود بنظرم مژه هام بهتر خودشون و نشون میدن بلند شدن تركیب سه تا روغن كرچك سیاهدانه فندوق البته مدت یك ماه یك ماه و نیم زدم ولی راضی ام نمیگم مث لیف مژه میشه ها ولی بعد یه ماه تغییر و حس میكنی مخصوصا ابروهام عالی شدن

من مرداد حدود سی یا چهل خریدم الان نمیدونم چند شده

مرسی گلم

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین تقویت کننده های ابرو و مژه رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/taghviat

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤