2777
2789

خانما این لیست که برا پسرم میخام بخرم بگید کدوماش اضافه س یا چه چیزایی کم داره

ممنون از همگی

کالسکه،کریر،روروئک،ساک وسایل بچه

قنداق فرنگی

تخت،کمد،تشک تخت،رخت آویز،چوب رختی

روتختی،روبالشی،ضربه گیر تخت

پتوی گلبافت

سرویس خواب (پتو،تشک،بالش،ملحفه نخی)

تب سنج زیر بغلی چیکو

شیشه شیر کوچک،شیشه شیر بزرگ

سرشیشه

پیشبند سه تا

قطره چکان یا سرنگ دارو

دستمال نرم پنج تا

لباس سایز صفر دو دست (بادی ، بلوز شلوار ، جوراب ، دستکش نخی ، کلاه ، زیرپوش ، سرهمی یکی )

لباس سایز یک دو دست (بادی ، جوراب ، بلوز شلوار ، سرهمی یکی ، کلاه یکی)

لباس سایز دو و سه هر کدوم دو ست (بادی ،جوراب یک جفت ،  بلوز شلوار ، سرهمی هر سایز یکی ،زیرپوش )

لیف حوله ای،شامپو،شامپو بدن،ناخن گیر،کرم سوختگی کالاندولا،دستمال مرطوب،دستمال الکی آماده

دندان گیر، لگن حمام،فین گیر،شانه و برس

لوسیون ، ویتامین آ.د،

پودر یا صابون بچه برای شستن لباس

حوله نوزادی کلاهدار،خشک کن،کهنه نرم 2 بسته،حوله دست و صورت ، گوش پاکن

پاپوش و کفش ی جفت برای یکسالگی

به رحمت خدا بی اندازه امیدوارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توری آسان شور هم بگیر اگه وان حمومش نداره! 

لباس انقد نیاز نداره... یه دست صفر بیشتر نگیر چون اگه درشت باشه اصلا تنش نمیره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ای جان

ان شالله به سلامتی

منم باید بگیرم 

به این میگن ی تاپیک کاربردی 

به قول بعضیا دمت گرممم

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
بستگی داره چ مارکی بخوای بخری ست کالسکتو

خواهر شوهر من دلیجان گرفت کلا 2 تومن شد همش! خیلی هم جنسش عالیه

چیکو و زویی و....  تا 10 میلیون هم هست😱

چقد مگه میخواد استفاده بشه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️