2777
2789

سلام بچه ها،من نتونسم انتخاب واحد کنم درواقع من شهریه رو ریختم ولی ن به حساب دانشگاه رفته ن برگشته به حساب بخاطر همین نشده،برم دانشگاه برام اوکی میکنن؟

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطوری شدم . اسکرینشو نشونشون دادم گفتن بر میگرده

تا 72 ساعت دیگه برمیگرده. اگه دانشگاه آزادی برو قسمت تراکنش های ناموفق اونجا هست که ریختی ولی نرفته

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍
پول تا ۷۲ ساعت به حسابت برمی گرده ولی فعلا مجبوری دوباره پول بریزی و انتخاب واحد کنی (دانشگاه ما ای ...

برنگشت اصن من هفتم ریختم

منم همینطوری شدم . اسکرینشو نشونشون دادم گفتن بر میگرده تا 72 ساعت دیگه برمیگرده. اگه دانشگاه آزادی ...

هفتم ریختم برنگشته،استرس گرفتم اصن

انتخاب واحدمم انجام میدن؟

ببری بهشون نشون بدی چک میکنن و مشکلت حل میشه ،اگه الان وقتش رد شده حذف و اضافه میتونی برداری 

کار نشد نداره

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
شماره پیگیری داری؟! برو بانک پیگیری کن.... دانشگاه نمی تونه کاری کنه طرف حسابت بانک هست

اره شماره پیگیری داده،باید حتما برم بانک؟ تلفنی نمیشه مثلا؟

اره شماره پیگیری داده،باید حتما برم بانک؟ تلفنی نمیشه مثلا؟

احتمالا اگه حضوری بری بهتر نتیجه میگیری

ولی حالا میخوای تلفنی اول تماس بگیر

هرچند که کم پیش میاد تو ایران کارها رو تلفنی راه بندازن

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
هفتم ریختم برنگشته،استرس گرفتم اصن

خب برو امور مالی دانشگاه یا بانکی که حسابت توشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی ! 😍😍😍