2777
2789

سلام به همگی 

من یه فیبروم ۲۴ میلی دارم که دکتر گفت اثر فشاری هم‌ داره و باید عمل بشه از پریروز که پری شدم خونریزی به شکل لخته لخته هست  خیلی نگرانم تا به حال اینجوری نبوده درضمن من سه دوره قبلی رو یه بار گونال زدم و کلی هپارین و داروهای دیگه هم استفاده کردم دو دوره بعدشم گونال نبود ولی کلی امپول زدم  نمیدونم اثر اوناست یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برا منم لخته میاد اکثرا یعنی فیبرم دارم

جدی ؟

من تا حالا اینجوری نبودم 

واسه همین تعجب کردم 

شایدم طبیعی باشه 

اگه دوستان دیگه هم بیان بگن ممنون میشیم 

فیبروم  اصلا خوب نمیشه چون بخشی ازرحمه که برجسته میشه .اون کیست هستش که قابل درمانه منم سه تا دارم الانم هفته ی سی وششم .دکتر نمی تونه در مورد تاثیر فشاری رو رحم نظر بده دکتر فقط احتمال میده مال منم احتمال داد برام سونوی هیستروسکوپی نوشت رفتم سونو سونوگراف گفت تاثیر فشاری نداره .منم روزدوم همیشه لخته داشتم ولی دردو اینا نداشتم .فیبرومم به طرف شکم نه داخل رحم

پیش کی برم گلم  من دخیره تخمدانم هم روبه پایانه  شماهم خونربزی اینجوری داشتی اون موقع ؟

بله یکسال درگیرش بودم

مدام لکه بینی خشکی واژن کاهش میل جنسی 

بهت داروهایی میده همشو برطرف میکنه

چند سالتونه؟

🧚‍♀️
فیبروم  اصلا خوب نمیشه چون بخشی ازرحمه که برجسته میشه .اون کیست هستش که قابل درمانه منم سه تا د ...

آها خیلی خوبه اونجوری مسلما به جنین فشار نمیاره 

ولی مال من بین بافتی هست 

دوبار منو پانکچر کردن ویه بار انتقال دادن با اینکه میدونستن که فیبروم دارم اثر فشاری رو بررسی نکردن بعدش که من اصرار کردم گفتن که باسونوی سه بعدی ببینیم و گفتن اثر فشاری داره ولی من میخوام برم دکتر نصر سونو کنه اون بگه داره یانه که عمل کنم

فیبروم  اصلا خوب نمیشه چون بخشی ازرحمه که برجسته میشه .اون کیست هستش که قابل درمانه منم سه تا د ...

نه قشنگم مال من خوب شد

من تو پریودیم همشو دفع کردم عین دیواره های رحم تا هشت روز بعد از پریودی همچنان لکه بینی داشتم و میومد ازم

🧚‍♀️
نه قشنگم مال من خوب شد من تو پریودیم همشو دفع کردم عین دیواره های رحم تا هشت روز بعد از پریودی همچن ...

چه جالب اگه بشه که خیلی خوبه ولی فیبروم من بین بافتی هست 

بعدم من وقت ندارم به خاطر سنم