2777
2789
عنوان

میشه دعا کنین پایان امسال، پایان مجردیم باشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 35 پست
زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس بخونید انشالله تا اخر امسال ازدواج موفق میکنی.

سه تا چله خوندم

دلم میخواد بازم بخونم، توفیقشو نداشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که هروقتی میشه زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت شی ولی این ک میگی همدم و هم نفس یه فانتزی تخیلیه.....الان ک ازدواج نکردی فکر میکنی اونایی ک شوهر دارن خیلی داره بهشون خوش میکذره ولی وقتی ازدواج کردی حسرت این روزاتو میخوری ک مجرد بودی و بدون مسئولیت و فکر و خیال ... پس از زندگیت لذت ببر و سعی کن خودت رو با کارایی ک دوس داری سرگرم کنی و زندگی کنی

این 👆 یه نصیحت خواهرانه بود 😊

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

عزیزم راحیل جان منو یادته؟ هنوز مجردم😂

من که دعام اثر نداره ولی ان شالله هر چ زودتر یه بخت خوب قسمتت بشه

بله منم قبول دارم تو جامعه بودن هیچ ربطی به پیدا شدن خواستگار نداره من شاغلم و دریغ از یک خواستگار درست حسابی

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
عزیزم راحیل جان منو یادته؟ هنوز مجردم😂 من که دعام اثر نداره ولی ان شالله هر چ زودتر یه بخت خوب قسم ...

سلام عزیزم. بلی که یادمِ🤗

هعییبی چی بگم؟!

انگار این بخت ما دلش نمیخواد باز بشه. محکم گره کور خورده

خسته شدم، دل و دماغ هیچی رو ندارم.

ممنونم عزیزم. ان شاالله یه مرد مهربون بیاد تو زندگیت و با آرامش و خوشبختی در کنار هم زندگی کنین.

سلام اگ شد شمام برای ازدواج من با یه مرد مومن دعاکنید راحیل جان منم برات دعا میکنم ...یه نماز هست میگن ده شب بخونین نماز یاعلی حاجت رواییش میگن تضمین شدس ان شالله حاجت روا بشیم همه مجردا متاهل بشن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
سلام اگ شد شمام برای ازدواج من با یه مرد مومن دعاکنید راحیل جان منم برات دعا میکنم ...یه نماز هست می ...

به روی چشم عزیزم‌

میشه راجع به این نماز توضیح بدی؟

به روی چشم عزیزم‌ میشه راجع به این نماز توضیح بدی؟

من دارم سه شنبه خدا بخاد میرم مراسم شهدای گمنام یعنی واقعاا نمیدونی چ قد خوشحالم حتما اونجا دعات میکنم ک ازدواج کنی البته باید جایی هم بنویسم ب نیتت میگم ک صلوات یا نماز یا هرکاری تونستی بکنی براشون در صورت حاجت روایی...

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
به روی چشم عزیزم‌ میشه راجع به این نماز توضیح بدی؟

نماز اینطوره ک ده شب سر یه ساعت معین باید خونده بشه اگ شب اول ساعت ۷ دیگه کلا تا ده شب ساعت ۷ بعد شما باید بعد نمازک دورکعتی هست ۱۱۰ بار صلوات بفرستی بلافاصله باید ۱۵۷۰ مرتبه یا علی بگی ان شالله حاجت روا میشی تو نت سرچ کن معروفه ب نماز حاجت روایی با ذکر یاعلی

من دارم سه شنبه خدا بخاد میرم مراسم شهدای گمنام یعنی واقعاا نمیدونی چ قد خوشحالم حتما اونجا دعات میک ...

ممنوووووون عزیزم😚😍

چقدر خوشحالم کردی🤗

به نیتشون پنج جزء قران میخونم.💚

ان شاالله خودتم حاجت روا بشی🌹🌹🌹

ممنوووووون عزیزم😚😍 چقدر خوشحالم کردی🤗 به نیتشون پنج جزء قران میخونم.💚 ان شاالله خودتم حاجت رو ...

من اسمتو بدونم ...میگم بهشون حتمااا الهیی یادم نره بحق شهدااا ..حتما میگم رو کاغذ مینویسم ....الهیی هردومون سفید بخت بشیم