2777
2789
عنوان

سونوگرافی و دیده نشدن جنین

424 بازدید | 9 پست

سلام دیروز ۴۳روز از اولین روز آخرین پری میگذشت...رفتم سونو گفت ساک حاملگی ۱۲میلیمتر و کیسه زرده دیده شده ...ولی جنین رو ندید...دوتا سونو رفتم یکیش گفت ۶هفتست...یکی دیگه گفت ۵هفته و ۵روز...عادیه یعنی؟

من از اولین روز آخرین پری 6 هفته و 3 روز بودم

رفتم سونو گفت 5 هفته و 5 روز!  ساک 10میل و کیسه زرده بود! 

دکتر سونوگرافی گفت ساک روزی 1 میل رشد میکنه، واسه دیدن جنین باید برسه به 20 تا 25 میل! 

بین 10 تا 14 روز دیگه بیا سونو صد در صد هم خودش هست هم قلبش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

.منم با ساک ۱۷ میل رفتم خبری از جنین نبود دوهفته بعدش رفتم هم جنین بود هم قلبش کامل بود

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز رفتم سونو 6 هفته و یک روز بود قلبم داشت البته من از اخرین پریودم حدود 60 روز بیشتر میگذره تو اشتباه حساب کرده گفته 5 6 هفته.... احتمالا 4 هفته ای 

دخترم تمام زندگی من
تقصیر منشی دکتر شد وگرنه ۸هفته میرفتم...اون گفت برو 

اگه با تجربه باشن خودشونو سونو نمیکنن که اینطوری استرس نگیرین .. اگرم فقط فکر پول باشن براشون مهم نیست من دفعه اول بعد از از که گفت سونو نمیخوای دو سه هفته دیگه بیا

دخترم تمام زندگی من