2777
2789
عنوان

چطور ممکنه بارداری رخ نده....

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دقیقا دوهفته میش روز 13 سیکل iui انجام دادم. قبلش امپول زده بودم. دیروزبی بی چک منفی بود !!!! دلم ...

اولا که هرچی خیره همون بشه.

بعدشم منفیم شد فدای سرت.

اینهمه برامون منفی شده اینم روش.

آخرش بچه دار میشیم نترس

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤
اولا که هرچی خیره همون بشه. بعدشم منفیم شد فدای سرت. اینهمه برامون منفی شده اینم روش. آخرش بچه دا ...

دکتر به من گفت اخرین فرصتته با تخمک خودت . ذخیره ام پایینه گویا 😭 تحمل اینکه برم از تخمک اهدایی استفاده کنم ندارم. بچه خودمو میخوام . یا هیچ!!!!

دکتر به من گفت اخرین فرصتته با تخمک خودت . ذخیره ام پایینه گویا 😭 تحمل اینکه برم از تخمک اهدایی است ...

مگه به حرف دکتره.

یه طب سنتیم برو برا ذخیره تخمدان دارو میدن.

تخمک اهداییم شرایط شرعی خودشو داره.

انشاءالله که با تخمک خودت باردار میشی عزیزم خدارو داری تو نگران نباش.

چندسالته که ذخیره تخمدانت کمه؟

مگه به حرف دکتره. یه طب سنتیم برو برا ذخیره تخمدان دارو میدن. تخمک اهداییم شرایط شرعی خودشو داره. ...

باید طب سنتی رو شروع کنم . گفتن یائسگی زودرس داره میاد سراغم. ممنون که جوابمو دادین. نمیتونم به کسی بگم دردمو

عکس رنگی که یه وسیله تشخیصه . چه ربطی به باردارشدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم مقدار زیادی وایع وارد واژن میشه و اگر مشکل خشکی رحم یا مسدود شدن رحم باشه با این روش حل میشه

من یه مردادیم با یه عالم غرور...
باید طب سنتی رو شروع کنم . گفتن یائسگی زودرس داره میاد سراغم. ممنون که جوابمو دادین. نمیتونم به کسی ...

آره طب سنتی برو حتما.یه اقایی هم تازه معرفی کردن بهم میگن کارش عاالیه.آقای عباس تبریزیان.

عزیزم نگفتی چندسالته؟

دکتر برا منم آز ذخیره تخمدان نوشته آخه.

مگه هر کس مادر شده لیاقت مادر بودن رو داشته؟ نه والا این همه آدم که فقط زایش بلدن و تربیت نمیکنن نمونه بازر بی لیاقت هان

به نظرم استرس بی تاثیر نیست برای باردار نشدنت بهش فکر نکن به چشم یک اتفاق لذت بخش بهش نگاه کنین مجبور نکنین خودتونو که روی برنامه نزدیکی داشته باشید فقط برای لذتش این کار رو بکنین و به بچه فکر نکنین ان شاالله میشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
آره طب سنتی برو حتما.یه اقایی هم تازه معرفی کردن بهم میگن کارش عاالیه.آقای عباس تبریزیان. عزیزم ...

من 35.. سالها جلوگیری داشتم. الان یهویی احساس خطر کردم با این شرایط . تا الان اصلا بچه نمیخواستم

فولی رو چند میترکه؟

بین۱۸تا۲۲خوبه

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84