2777
2789

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

من قرص ال دی میخورم برای کیستم،ک یک شب ی قرص شماره 17رو نخوردم تو این بین رابطه کاملا محافظت نشده(پرخطر پر خطر) داشتم یکبار، حالا سوالم اینه یعنی اثر این قرصای ال دی با ی شب نخوردن رفته و احتمال بارداری هست؟ 

من اولین بار هست ک ال دی میخورم و تجربه ای ندارم اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید 

معذرت از همه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص‌ها باید هر روز، در ساعت ثابتی مصرف شوند. در صورتی که یک نوبت قرص فراموش شود، باید به محض به‌خاطرآوردن مصرف شود، در غیر این صورت در نوبت بعدی ۲ قرص مصرف گردد. درصورتی که مصرف قرص‌ها در ۲ روز متوالی فراموش شود، باید در ۲ روز بعدی، هر روز ۲ قرص خورده شود و از روز سوم، طبق روال عادی مصرف شود. در صورتی که مصرف قرص‌ها بیش از ۳ روز متوالی فراموش شود، باید تا انتهای دوره سیکل از سایر روش‌های جلوگیری از بارداری استفاده کرد

به ما نگفتن تو کلاس مشاوره ...ولی فک کنم وقتی یادت بره شب بعد باید دوتا بخوری من خودم نمیخورم بزن  گوگل مطمئن شی 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

مشاوره ماما سایت شبانه روزی فک کنم پاسخگو باشن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
قرص‌ها باید هر روز، در ساعت ثابتی مصرف شوند. در صورتی که یک نوبت قرص فراموش شود، باید به محض به‌خاطر ...

نه فراموشم ک نشد مریض شده بودم خوردم و ی رب 20دیقه بعد گلاب ب روت بالا اوردم نفهمیدم اثر داشته یا نه. ب نظرت از دکترم کمک بگیرم؟ ب هیچ وجه قصد بارداری ندارم

فک کنم...تا چهار ساعت(اگر اشتباه نکنم)هر دوساعت دوتا اچ دی

یا قرص اورژانسی

ایشالا حامله نشی اگر نمیخای

شدیم مشکل نداشته باشی

اگرم زبونم لال ....چاره نداشتی.....بعضی ماماها ساکشن میکنن.....زیر چهل روز.....لخته خونو تمیز با سورنگ مخصوص در میارن.....هزینشم انقدی نیست....مطمعنه....دردو خطرم نداره.....ولی زود باید اقدام کنی

چنین مواقعی که پرخطر پرخطر داری.....باید قرص اورژانسی بخوری.....بلافاصله فک کنم ال دی رو فک کنم نبا ...

یعنی اورژانسی بخورم و بقیه ال دی هم ادامه بدم؟ بخدا تا حالا مصرف نکردم هیچ نمیدونم فقط دکترم گفت ی هفته اول رعایت کن بعد دیگه مشکلی نیست. بخدا ترسیدم الان

به ما نگفتن تو کلاس مشاوره ...ولی فک کنم وقتی یادت بره شب بعد باید دوتا بخوری من خودم نمیخورم بزن &n ...

من خورده بودم ولی بالا آوردم چون مریض بودم فرداش 2تا نخوردم