2777
2789
عنوان

کمک😢

382 بازدید | 44 پست

سلام خانوما کسی خودکشی کنه ببرنش بیمارستان پای پلیسم وسط کشیده میشه؟اگه یکی یه نامه بزاره از دست فلانی خودمو کشتم چی میشه؟

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت نباشی 😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😱😱😱😱😱😱😱😱😱

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

فک نکنم.خب میخوای بگی اون شخص قاتل حساب میشه؟😑خیر به پلیس ربط نداره ولی به روانشناس و روانپزشک چرا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بستگی داره تو نامه چی نوشته باشه مثلا اگه نوشت من دیدم فلانی قتل کرده خب شاید پیگیری کنن ولی بگه من عاشقش بودم بهم خیانت کرد نه ! بستگی داره دلیلش چی باشه 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400