2821
2789
عنوان

عشق من دخترمه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 40 پست
من دخترم تقریبا ۲.۵ سالشه، اما دیگه خودم نمیتونم سرشو درست گرم کنم، اگه کلاسایی هست که اموزشیه و کوت ...

من که بیشتر تایم رو مشغول بازی کردن با دخترم هستم اصلا متوجه نمیشم روز ها چه زود میگذره خونمون مثل مهد کودکه البته خصوصی تا شب بازی شب هم حتما تو بغل هم می خوابیم

سلام استاتر..این همه حس دوست داشتنت قابل ستایشه.اما از من ب شما نصیحت.سن سه سال تا سه و نیم سال بهترین سن برای مهد کودک بچه هاست تا از طریق ارتباط با همسناشون خیلی چیزها رو یادبگیرند نزار حس مادرانگیت ب سلامت روان بچه ت اسیب بزنه...اگه این کار نکنی توی دوران مدرسه واقعا دچار مشکل میشی اگر مهد هم نمیزاری حتما کلاسهای فرهنگسرا.خلاقیت نقاشی یا هر جایی ک همسالانش هستن قراربدش وگرنه اسیب بزرگی بهش میزنی....تحقیق کن تو شهرتون برای دوسه ساعت در روز مهد خوب بزارش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر من تا سه چهار سالگیش سرگرمیش قابلمه و کابینت آشپزخونه بود قربونش برم بعدش هم نقاشی و کاردستی و ...

ایرادی نداره انشالله خدا برات نگهش داره انشالله تنش سالم باشه الان چند سالشه ؟

من که بیشتر تایم رو مشغول بازی کردن با دخترم هستم اصلا متوجه نمیشم روز ها چه زود میگذره خونمون مثل م ...

کاملا اشتباهه...بچت باید جدا بخوابه از یکسالگی باید جداش میکردی عزیزم...چون هم ب روابط زناشویی خودتون لطمه وارد میشه هم بچه اعتماد ب نفسش از دست میده گلم...منکه با وجود اینکه خیلی هم دوسش دارم اما جدا میخابونمش ...یک سالشه..

سلام استاتر..این همه حس دوست داشتنت قابل ستایشه.اما از من ب شما نصیحت.سن سه سال تا سه و نیم سال بهتر ...

مرسی کاملا موافقم اما من خیلی وابسته ام با وابستگی چه کنم ؟ نمیتونم خودم رو کنترل کنم عاشقم اصلا

کاملا اشتباهه...بچت باید جدا بخوابه از یکسالگی باید جداش میکردی عزیزم...چون هم ب روابط زناشویی خودتو ...

تو بغلم میخوابه نیم ساعتی که میگذره میبرمش تو اتاق خودش 

من که بیشتر تایم رو مشغول بازی کردن با دخترم هستم اصلا متوجه نمیشم روز ها چه زود میگذره خونمون مثل م ...

میتونی بگی چه جوری سرشو گرم میکنی کل روز؟ کی از خوای پا میشه و کی میخوابه؟ مرسی.

خدایا ، مردم کشورم را از قرن ۱۴ به قرن ۲۱ هدایت فرما پلیز!
آخه دو سال دیگه باید بره پیش دبستانی چطوری از هم جدا بشیم باور کنید از الان نگران اون موقع هستم که ب ...

کم نمیشه گلم من واسه دخترم میمیرم عاشقشم تمام اکسیژن منه امسال پیش 2میره وقتی میبرمش مهد نصف قلبمو تو مهد میزارم یعنط به خدا خودم حس میم نصف قلبم نیست

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤
میتونی بگی چه جوری سرشو گرم میکنی کل روز؟ کی از خوای پا میشه و کی میخوابه؟ مرسی.

خیلی بازی ها رنگ انگشتی خمیر بازی خونه سازی عروسک بازی با هم شعر میخونیم قصه میگم براش تاب بازی نقاشی می کشیم  سی دی های کارتونی آموزشی موسیقی آهنگ میگذاریم با هم میرقصیم بازی با برچسب های مختلف با مقوا رنگی و قیچی کاغذ  یه تایمی هم بیرون میبرمش تا روحیش عوض بشه 

هفته ای یه بار شهر بازی میبرم اگه هوا خوب باشه پارک 

عشقمه شبها هم دوازده یک میخوابه تا صبح بین ساعت نه تا ده بیدار میشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز