2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان کنم جدیدا گرفته چیکارا واس درمان کردی 

هیچی یه سری رفتم دکتر داروی ضد التهاب و اینا داد ام ار ای گرفتن مهره ۴و۵ خفیف دیسک دارم هر از گاهی میگیره خیلی اذیت میشم

بچه هااا منم گردن درد وسوزش دارم و انتهاي كمرم درد داره حالا يكشنبه نوبت ام اراي دارم به نظرتون چي ميتونه باشه ٢١ ساله

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
وااااااااااااااای شوهرم 2 ماهه گرفتارش شده. البته فقط دیسکاش تحت فشار. یمدت کاملا خونه نشین شد. خیل ...

اره دردش میزنه به پاها خیلی درد داره شوهرم میگه برو عمل میترسم 

خوب احتمالا همون دیسک لعنتیه دیگه 

بچه ها منم ی هفتست کنار ی مهره از وسطا درد میکنه یعنی علتش چیه 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خوب احتمالا همون دیسک لعنتیه دیگه 

واقعا؟؟ شما چن سالته?

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤