2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

393 بازدید | 37 پست

بابا یکی از همسایهامون عروسش تازه دوهفته میشه فارغ شده این خانم چسبیده به منو وخواهرشوهرم که بدین بچه هاتونو شیربده که محرمم بشن آخه به چه زبونی بگم نمیخوام امشب یکی دیگه از همسایه هامون حنا بندونشه همونجا بازم گفت منم گفتم باباش نمیزاره خواهرش اونجا بود گفت باباش نمیدونم غلط میکنه از این حرفا بخدا از وقتی اومدم اعصابم بهم ریخته شما بدونین چیکار میکردین😭😓😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه عروسش خیرات شیر میکنه. ندی بده ها . چندش اور هست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خانمی من و زن داداشم به فاصله دو ماه بچه هامون به دنیا اومد خونوادم هر جا مینشست میگفت شیر من کمه بده زن داداش بچه رو شیر بده زن داداشم با صلوات و ایه شروع کرد شیر دادن  بچه رو بلند کردن اروغ بزنه بچه هر چی شیر خورده بود بالا اورد زن داداشم ترسید دیگه از اون روز کسی نگفت بده زن داداش شیر بده

خدایا توبه اینا کین دیگه 😳😳

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

آخرش من ام اس میگیرم از بس تو این نی نی سایت از دست اینجور تاپیکا حرص میخورم..اخه اینم سوال داره بابا لامصب بچه مال خودته بگو بروـ گمـشو غلطو تو میکنی نه شوهرم تو کی هستی ک شیر بدی.اخه اینم شد موضوع

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین