2777
2789
عنوان

سقط مکرر، بازم هفته های اول

5229 بازدید | 21 پست

سلام

این دومین باره

یعنی تازه ده روز بود داشتم ذوق مادرشدنو میکردم که دوباره خونریزی و درد زیر شکم و....

به فاصله یه شب دیگه اون حس خوبو باید بزاری کنار

نمیدونم چرااینجوری میشه،امروز رفتم دکتر ارجاع داد کلینیک تخصصی،میشه خانمهایی که تجربه اینجوری داشتن بگن چکارکردن،علتهاشون چی بود،باردارشدن یا نه و...

ازروزی که بی بی چک مثبت شد هم حس خوب مادرشدن هم ترس اینکه نکنه دوباره اونجوری بشه،همه هم میگفتن ربطی نداره دکتر میگفت سقط اول ربطی به دوم ....نداره اما باز سقط شد

پریشب انقدر حالم بدبود باور کنید دلم میخواست فرداصبحش از خواب بیدارنشم،اخه اگه قراره خدا نده چرا اینجوری میکنه با روح و روان آدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالا یا بارداری شیمیایی بده یا پوچ بوده قدرت خدا هست اگه نطفه مشکل داشته باشه خودش سقط میشه بهتره که خدایی نکرده مشکل دار باشه میتونه هزار دلیل داشته باشه و یکیش هم اسپرم ضعیف هست یا اینکه لقاح انجام شده ولی به دیواره رحم نچسبیده و سقط شده صبر کن و توکل به خدا

عزیزم احتمالا یا بارداری شیمیایی بده یا پوچ بوده قدرت خدا هست اگه نطفه مشکل داشته باشه خودش سقط میشه ...

میوونم اما باور کن انقدر فشار روانی داره که خودم دو دقیقه خوشحالم یهو میزنم زیر گریه

اصلا نمیفهمم خب چرا باید شکل بگیره که سقط بشه، دنبال درمانم اما خب چون ایران نیستم نمیشه راحت رفت دکتر زنان ،پروسه داره و خیلی زمان میبره،سنمم کم نیست ،۳۷

میوونم اما باور کن انقدر فشار روانی داره که خودم دو دقیقه خوشحالم یهو میزنم زیر گریه اصلا نمیفهمم خ ...

من چهل دارم و بیشتر بخاطر همین سن بالاست یکسال اقدامم و چندبار هم بارداری شیمیایی داشتم

من چهل دارم و بیشتر بخاطر همین سن بالاست یکسال اقدامم و چندبار هم بارداری شیمیایی داشتم

چی بگم

ان شاالله که شماهم زودتر صاحب فرزند بشید

بارداری من شیمیایی نبود دفعه اول چون قلب تشکیل شده بود

نمیدونم کلا دلم شکسته زیاد حالم خوب نیست ،حق باشماست

میدونم چقدر سخته من یه سقط رو تجربه شو دارم. یعنی تا حد خودکشی ناراحتم بودم.

اما خدارو شکر الان علم (نسبتا) پیشرفت کرده و حداقل میتونی دلیل رو بفهمی و تا سه ماه دیگه دوباره اقدام کنی.

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
چی بگم ان شاالله که شماهم زودتر صاحب فرزند بشید بارداری من شیمیاسی نبود دفعه اول چون قلب تشکیل شده ...

شاید رعایت نکردی گرمیجات خوردی یا زیاد راه رفتی یا بر اثر رابطه با همسر فشار روی جنین اومده یا هزار دلیل دیگه....

میدونم چقدر سخته من یه سقط رو تجربه شو دارم. یعنی تا حد خودکشی ناراحتم بودم. اما خدارو شکر الان علم ...

توکل به خدا

انقدر وزنم بالا رفته که کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم

دفعه قبل گفتم رژیم حتما ضعیف کرده رحمم رو اینبار اصلا شش ماه بی خیال رژیم و...بودم باردارشدم انقدر من و همسرم خوشحال بودیم اما به چندروز نکشید باز،انقدر گریه کردم موقع خواب فق، ارزوم بود صبح بیدارنشم ،هنوزم تو شوکم،مرسی از دلداریت

شاید رعایت نکردی گرمیجات خوردی یا زیاد راه رفتی یا بر اثر رابطه با همسر فشار روی جنین اومده ک هزار د ...

نمیدونم اما رعایت کردم.اما میدونی بارداری این نیست بااینهمه استرس و....

خواهرم دوتازایمان داشته میگه نمیشه باترس دایم بود،بچه که  قرار باشه به دنیابیاد رحم انقدر سفت میشه که مگه با َربه شدید مثل تصادف و....خدای نکرده سقط بشه،کلا نمیدونم مشکل پیه امیدوارم زود مشخص بشه