من هفته 14 هستم صبح حس کردم یه چیزی اون پایین یواش و آروم داره تکون میخوره تقریبا 30 ثانیه ادامه داشت یعنی نینی بوده؟ جفت من خلفیه. شما از کی احساس کردین ؟ جفتتون خلفی بود یا قدامی؟
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونایی که جفتشون خلفیه ممکنه زودتر بفهمن ولی نمی دونم تا این حد زود هم میشه یا نه. معمولا هفته 18 فهمیده میشه جفت من قدامی بود، تا هفته 22 هیچ چی نفهمیدم :)