2777
2789
عنوان

پتوشویی وچندش

5613 بازدید | 47 پست

هفت تا پتو دادم بیرون برام شستن بااینکه جدامال خودموشست ولی چندشم میشه ازکنار کمد ردمیشم ازبوی شویندش تهوع میگیرم تازه چندتارمو روپتوها بودکه موی من‌نیست🤢شوهرم دیشب یکیشو موقع خواب کشیدروش دلم سوخت براش 😐الان سه تاشو توحموم انداختم تو وان پلاستیکی با آبجوش وتاید ونرم کننده شستم گذاشتم رو رخت آویز آبش بره دونفره وسنگینم هستن خیلی اذیت شدم فردا چهارتای دیگشو بشورم تواپارتمانم هستیم آبش بره رختاویزرومیارم کنار شوفاژ فرداهم میندازم توتراس آفتاب بخوره چقدم پول دادم ولی بوی خیلی بدی میدادن اصلا نابود شدم لباسشویی هم که نمیشه انداخت☹️😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤢🤢🤢آخی فکر کمرتم باش.منم باشم دوباره میشورم😭😭😭😭😭

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
اگر ماشينت ٧ كيلويي باشه ميشوره .

مل من 8 هس نمیشوره ک 🤔😒😒😒😭😭

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

از اول میشستی خب خواهر 

یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  

باماشین میشه بشوری..

من بدبخت به خاطروسواسم‌ازلبلسشویی استفاده نمیکنم

شوهرم‌چندتالباس سگش وشست توش

منم بددلللللل...😐😐😐😭

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اگر ماشينت ٧ كيلويي باشه ميشوره .

دو نفره  ،سخت نمیشه 

من ماشین لباسشوییم ۸ کیلوییه پتوی ی نفره سبک توش انداختم ولی دو نفره تا حالا ننداختم.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ

عه منم چند بار تصمیمشو داشتم 😅بدم بیرون برام بشورن

ولی با این اوصاف دیگه از تصمیمش هم میام بیرون😅

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)