2777
2789
عنوان

عفونت واژن

172 بازدید | 20 پست

سلام. یه سوال داشتم چجوری با جوش شیرین عفونت واژن رو میشه درمان کرد؟میگن مخلوط اب و‌جوش شیرین رو با سورنگ باید به واژن زد ایا درسته؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
عفونت
0
0%
عفونت
2
100%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خطرناکه نکن این کارو برو دکتر 

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••

عزیزم این دوش های واژینال برا همه تاثیر یکسان نداره بیشتر برای پیشگیری از عفونت موثر تا درمان خود من یه بار عفونت نداشتم دوش واژینال جوش شیرین گرفتم دو روز بعدش عفونت قارچی گرفتم دکتر بری بهتره

دکترا معمولا یا قرص مترونیدازول میدن یا پماد کلیتیزول اگه اشتباه نکنم اسم پماد رو خوب یادم نیست تو ا ...

فکر کنم منظورتون کلوتریمازول بود که برا درمان عفونت قارچیه با فلوکونازول تجویز میکنن معمولا مترونیدازول برا عفونت باکتریال