2777
2789
عنوان

قرص تامول ایکس ایکس واسه چیه؟

101966 بازدید | 28 پست

دیروز تو وسایل شوهرم یه قرص خارجی عجیب دیدم اسمش تامول ایکس ایکس.کسی اطلاعات داره درمورد این قرص موارد مصرفش چیه عوارضش چیه  کسی که این قرص مصرف میکنه چه علائمی داره لطفا کمکم کنین خیلی نگرانم

از خانواده متادونه و اعتیاد اوره البته بعضی عطاریها جای قرص تاخیری میدن اقایون 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانواده متادونه و اعتیاد اوره البته بعضی عطاریها جای قرص تاخیری میدن اقایون 

تا جایی که من شناخت دارم ازش معتاد نیست حتی سیگارم نمیکشه فقط قلیون اونم تفریحی بیرون از خونه با دوستاش.اگه به عنوان تاخیری استفاده کرده باشه با آزمایش اعتیاد میشه متوجه شد؟

تا جایی که من شناخت دارم ازش معتاد نیست حتی سیگارم نمیکشه فقط قلیون اونم تفریحی بیرون از خونه با دوس ...

نگفتم که اعتیاد داره گفتم ممکنه برا تاخیری باشه

اگه برا تاخیری باشه که هر روز نمیخوره که تو ازمایش بیاد 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
نگفتم که اعتیاد داره گفتم ممکنه برا تاخیری باشه اگه برا تاخیری باشه که هر روز نمیخوره که تو ازمایش ...

تو ماشینش دیدمش کلا دوتا قرص بوده یکیش خورده بوده اگه تاخیریه و واسه من خورده بود که متوجه میشدم حتما داره خیانت میکنه چکار کنم بهش بگم یا نه تازه بچه دار شدم و از زندگیم راضی هستم 

تو ماشینش دیدمش کلا دوتا قرص بوده یکیش خورده بوده اگه تاخیریه و واسه من خورده بود که متوجه میشدم حتم ...

چرا فکر میکنی خیانته ...این فکرو ازسرت در بیار برو ازخودش سریع بپرس

کاربرقدیمی ام.برا سلامتی  داداشام دعا میکنید😢

نگو

شاید مال دوستهاش یا همکار یا آشنا بوده و تو ماشین شما جا مونده

بدو بدو هر چی که دیدی به شوهرت نگو

یکم صبور باش و با آرامش و منطق با قضیه برخورد کن،نه احساسی و بدون مدرک محکم 

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
چرا فکر میکنی خیانته ...این فکرو ازسرت در بیار برو ازخودش سریع بپرس

چون وقتی باردار بودم بهم خیانت کرده بود ولی قسم خورد جنسی نبوده و در حد پیام و صحبت تا اینکه این قرص پیدا کردم

نگو شاید مال دوستهاش یا همکار یا آشنا بوده و تو ماشین شما جا مونده بدو بدو هر چی که دیدی به شوهرت ...

یعنی قرص مدرک نیست؟!چند ماه پیشم که متوجه خیانتش شدم گفت دوستم بوده با گوشی من پیام داده به دوست دخترش تا اینکه پرینت خط گرفتم و بهش نشون دادم 

آخه اگ برای تاخیری خورده باشه ک هم برای تو میخوره هم اگ خیانتی در کار باشه برای اون ..... پس برو به ...

برا من میخورد حس میکردم من اصلا سیاست ندارم دوسش دارم نمیخوام زندگیم خراب بشه یا بچم فرزند طلاق بشه لعنت به این زنایی که میان تو زندگی یه مرد متاهل لعنت به هرچی مرده بی وفا و تنوع طلبه این حقم نبود دنیا رو سرم خراب شده