دیروز تو وسایل شوهرم یه قرص خارجی عجیب دیدم اسمش تامول ایکس ایکس.کسی اطلاعات داره درمورد این قرص موارد مصرفش چیه عوارضش چیه کسی که این قرص مصرف میکنه چه علائمی داره لطفا کمکم کنین خیلی نگرانم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانواده متادونه و اعتیاد اوره البته بعضی عطاریها جای قرص تاخیری میدن اقایون
تا جایی که من شناخت دارم ازش معتاد نیست حتی سیگارم نمیکشه فقط قلیون اونم تفریحی بیرون از خونه با دوستاش.اگه به عنوان تاخیری استفاده کرده باشه با آزمایش اعتیاد میشه متوجه شد؟
نگفتم که اعتیاد داره گفتم ممکنه برا تاخیری باشه اگه برا تاخیری باشه که هر روز نمیخوره که تو ازمایش ...
تو ماشینش دیدمش کلا دوتا قرص بوده یکیش خورده بوده اگه تاخیریه و واسه من خورده بود که متوجه میشدم حتما داره خیانت میکنه چکار کنم بهش بگم یا نه تازه بچه دار شدم و از زندگیم راضی هستم
آخه اگ برای تاخیری خورده باشه ک هم برای تو میخوره هم اگ خیانتی در کار باشه برای اون ..... پس برو به ...
برا من میخورد حس میکردم من اصلا سیاست ندارم دوسش دارم نمیخوام زندگیم خراب بشه یا بچم فرزند طلاق بشه لعنت به این زنایی که میان تو زندگی یه مرد متاهل لعنت به هرچی مرده بی وفا و تنوع طلبه این حقم نبود دنیا رو سرم خراب شده