2777
2789
عنوان

پیشگیری از بارداری

135 بازدید | 6 پست

سلام خانوما قرصای ضد بارداری چقد تاثیر داره؟؟

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

اگه مرتب بخوری اثرداره

ماه اول بایددوروش داشته باشی

اینم بایدبدونی بعدازقطع قرص روز5بایدشروع کنی قرص رابخوری شایدتازه روزدوم پری باشه امابایدبعدازقطع قرص روز5بازبسته جدیدراشروع کنی

من چندسال استفاده کردم

اگه مرتب بخوری اثرداره ماه اول بایددوروش داشته باشی اینم بایدبدونی بعدازقطع قرص روز5بایدشروع کنی ق ...

وای من ماه اوله ک مصرف کردم روش پیشگیری دیگه هم نداشتم استرس گرفتم،به نظرتون قرص اورژانسی مصرف کنم یا نه؟؟

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ماه اوله ک مصرف کردم روش پیشگیری دیگه هم نداشتم استرس گرفتم،به نظرتون قرص اورژانسی مصرف کنم ی ...

بستگی داره چندسیکلت بوده

یعنی فقط رفتی قرص خریدی درموردمصرفش چیزی نخوندی 

بستگی داره چندسیکلت بوده یعنی فقط رفتی قرص خریدی درموردمصرفش چیزی نخوندی 

روز22سیکل،دکتر برام نوشته گفت چجوری مصرف کنم ولی نگفت ماه اول دو تا روش داشته باشم

سلام توروخداکمکمکنین من خیلی استرس دارم 

من روز اخر پریودم رابطه کامل داشتم صبح‌همون روز قرص لونژیل ۱.۵ استفاده كردم ولي الان يك ماه از مصرف قرص ميگذره و پریود نشدم ازمایشم دادم منفی بود.چیکار باید بکنم دوباره ازمایش بدم؟؟☹️

ممكنه باردار باشم؟

سلام توروخداکمکمکنین من خیلی استرس دارم  من روز اخر پریودم رابطه کامل داشتم صبح‌همون روز قرص ل ...

اگه آزمایش دادی که بارداری نیست شاید کیست داری