zeynabpb1400 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 256 عنوان پیشگیری از بارداری 135 بازدید | 6 پست سلام خانوما قرصای ضد بارداری چقد تاثیر داره؟؟ چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 1397/11/10 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 18482 اگه مرتب بخوری اثردارهماه اول بایددوروش داشته باشیاینم بایدبدونی بعدازقطع قرص روز5بایدشروع کنی قرص رابخوری شایدتازه روزدوم پری باشه امابایدبعدازقطع قرص روز5بازبسته جدیدراشروع کنیمن چندسال استفاده کردم
zeynabpb1400 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 256 اگه مرتب بخوری اثرداره ماه اول بایددوروش داشته باشی اینم بایدبدونی بعدازقطع قرص روز5بایدشروع کنی ق ... وای من ماه اوله ک مصرف کردم روش پیشگیری دیگه هم نداشتم استرس گرفتم،به نظرتون قرص اورژانسی مصرف کنم یا نه؟؟ چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 18482 وای من ماه اوله ک مصرف کردم روش پیشگیری دیگه هم نداشتم استرس گرفتم،به نظرتون قرص اورژانسی مصرف کنم ی ... بستگی داره چندسیکلت بودهیعنی فقط رفتی قرص خریدی درموردمصرفش چیزی نخوندی
zeynabpb1400 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 256 بستگی داره چندسیکلت بوده یعنی فقط رفتی قرص خریدی درموردمصرفش چیزی نخوندی روز22سیکل،دکتر برام نوشته گفت چجوری مصرف کنم ولی نگفت ماه اول دو تا روش داشته باشم چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه
monaمونا عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 1 سلام توروخداکمکمکنین من خیلی استرس دارم من روز اخر پریودم رابطه کامل داشتم صبحهمون روز قرص لونژیل ۱.۵ استفاده كردم ولي الان يك ماه از مصرف قرص ميگذره و پریود نشدم ازمایشم دادم منفی بود.چیکار باید بکنم دوباره ازمایش بدم؟؟☹️ممكنه باردار باشم؟
zeynabpb1400 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 256 سلام توروخداکمکمکنین من خیلی استرس دارم من روز اخر پریودم رابطه کامل داشتم صبحهمون روز قرص ل ... اگه آزمایش دادی که بارداری نیست شاید کیست داری چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه